adam1234 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Witam jestem w posiadaniu trzech łyżek, nie wiem czy są srebrne nie reagują na magnes, Wymiary: Największa łyżka długość 20 cm, średnica czerpaka 4,5 cm brak sygnatur. Średnia łyżka długość 18 cm średnica czerpaka 3,5 cm Najmniejsza łyżka 15,5 cm średnica czerpaka 3 cm. Interesuje mnie z którego są wieku i kraj produkcji.
0 sebek1974 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przełom dziewietnasty, dwudziesty wiek. Tak mnię się wydaje. 1
0 adamus73 Napisano 46 minut temu Napisano 46 minut temu 30 minut temu, sebek1974 napisał: Przełom dziewietnasty, dwudziesty wiek. Tak mnię się wydaje. To lata 80/90 XXw. Zakłady Mechaniczne Olenegorsk w obwódzie murmańskim.
0 sebek1974 Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu 35 minut temu, adamus73 napisał: To lata 80/90 XXw. Zakłady Mechaniczne Olenegorsk w obwódzie murmańskim. Pomieliłem się jakie sto lat.:(
Pytanie
adam1234
Witam jestem w posiadaniu trzech łyżek, nie wiem czy są srebrne nie reagują na magnes,
Wymiary: Największa łyżka długość 20 cm, średnica czerpaka 4,5 cm brak sygnatur.
Średnia łyżka długość 18 cm średnica czerpaka 3,5 cm
Najmniejsza łyżka 15,5 cm średnica czerpaka 3 cm.
Interesuje mnie z którego są wieku i kraj produkcji.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi