0 sebek1974 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Nigdy w życiu tego nie otwieraj jest to puszka Pandory.:(
0 Cronos Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu W środku możesz znaleźć gumowy pokrowiec na pytona z Wehrmachtu ;)
0 grec Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Albo po maści, ale kojarzy mi się że po niemieckich prezerwatywach...
0 karpik Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Cronos napisał: W środku możesz znaleźć gumowy pokrowiec na pytona z Wehrmachtu ;) Odrzuciłem tę opcję, bo wszystkie jakie znalazłem "gumiszuce" były z alu, wyraźnym oznaczeniem i jednak mniejszą średnicą.
0 Cronos Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, karpik napisał: Odrzuciłem tę opcję, bo wszystkie jakie znalazłem "gumiszuce" były z alu, wyraźnym oznaczeniem i jednak mniejszą średnicą. W sumie racja, wszystkie z jakimi się spotkałem były w alu:) Tak mi się skojarzyło. Natomiast zapasowe szkła do masek gazowych chyba w stalowych były?
0 Kee Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu A to nie pudełko od pasy do butów? Witać tam taki pin na którym mógł siedzieć ten wihajster do otwierania.
Pytanie
Bercik1922
Nie da sie tego otworzyc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi