Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przez lata była sojuszniczką Donalda Trumpa. Zamieniła się w jego koszmar. „Wielkie kłamstwo” Polityka Donalda Trumpa to zbyt wiele nawet dla niektórych republikanów. Do grona krytyków pomysłów prezydenta od dawna należy była republikańska kongresmenka Marjorie Taylor Greene z Georgii. Słynna sojuszniczka Trumpa nie tylko odchodzi od ruchu MAGA, ale też publicznie się z nim rozlicza. — Myślę, że ludzie zaczynają zdawać sobie sprawę, że to wszystko było kłamstwem. Wielkim kłamstwem dla ludzi — twierdzi w wywiadzie dla Kim Iverson. Jakież to zasmucające. Byłem wielkim fanem tej pani. Cóż za niepowetowana strata dla światowej nauki. Tak bardzo liczyłem, że zjednoczy siły z Dominikiem Tarczyńskim. Dla przypomnienia: Marjorie Taylor Greene, kongresmenka Partii Republikańskiej z Izby Reprezentantów to ta, która twierdzi, że pożary lasów w Kalifornii wywołuje izraelska stacja kosmiczna z cadykiem na pokładzie i z jej działem laserowym.
Rekomendowane odpowiedzi