Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 11:11 Napisano wczoraj o 11:11 24 minuty temu, bodziu000000 napisał: Radosław Fogiel: „Nie zatrudniamy ekspertów, bo jak zatrudnialiśmy ekspertów to nie chcieli oni realizować naszego programu”.
karpik Napisano wczoraj o 11:16 Autor Napisano wczoraj o 11:16 4 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Radosław Fogiel: „Nie zatrudniamy ekspertów, bo jak zatrudnialiśmy ekspertów to nie chcieli oni realizować naszego programu”. Trump - "Wiecie, mądrzy ludzie mnie nie lubią. I nie lubią o czym rozmawiamy"
beaviso Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu https://m.facebook.com/watch/?v=1474952373727557&surface_type=vod&referral_source=vod_deeplink_unit Nie wiedziałem, że Now Rocky tak dobrze jednak włada j. angielskim, a przy tym ma tak miły, żeński wręcz, głos. M.
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Rocky Grand'oa już lepiej niech mówi w tutejszym narzeczu, bo przy okazji śmierci ppłk. Krakowiana popisał się w lengłydżu tak, że szkoda gadać...
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Sobota to dzień protestów w USA, ale także i w Europie, przeciw polityce Donalda Trumpa. Tysiące osób zgromadziło się na manifestacji w Waszyngtonie. W Teksasie i Wirginii republikańscy gubernatorzy zdecydowali się na postawienie w stan gotowości Gwardii Narodowej. Protesty odbywają się pod hasłem "No Kings" (w wolnym tłumaczeniu - "Żadnych królów") i są kontynuacją manifestacji, które pod tym samym hasłem odbyły się w czerwcu. "Prezydent uważa, że jego władza jest absolutna. Ale w Ameryce nie mamy królów i nie ustąpimy przed chaosem, korupcją i okrucieństwem" - piszą na swojej stronie organizatorzy manifestacji.
Rekomendowane odpowiedzi