Cronos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Donald Trump rozmawiał z Władimirem Putinem. Ogłasza porozumienie - Wiadomości - https://share.google/ock8cIfuBdFXJz5rK Dostarczy, czyli ... Sprzedadzą. Kto zapłaci ? ...
pawel_breslau Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu My wszyscy. To było wiadomo od kiedy w największym mocarstwie zasiadł taki prezydent jaki zasiadł. Niestety nie wszyscy to dostrzegają. A teraz będzie wywierał jeszcze większą presję na Ukrainę aby ta zaprzestała ataków na rafinerie. W przeciwnym razie zakręci kurek z pomocą. Sprytne zagranie lecz ze strony SSrutina.
karpik Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Cronos napisał: Donald Trump rozmawiał z Władimirem Putinem. Ogłasza porozumienie - Wiadomości - https://share.google/ock8cIfuBdFXJz5rK Dostarczy, czyli ... Sprzedadzą. Kto zapłaci ? ... Gnidy. Nie wiem już który gorszy.
karpik Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, bjar_1 napisał: Ale tam odklejka jest :D Ciekawe co na to ukaz cara o zakazie eksportu paliwa. Wytłumaczy dzikim, że w raszce brakuje a on wysyła do zgniłego zachodu?
szutnik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karpik napisał: Ciekawe co na to ukaz cara o zakazie eksportu paliwa. Wytłumaczy dzikim, że w raszce brakuje a on wysyła do zgniłego zachodu? A od kiedy car musi się pytać dzikich?
karpik Napisano 50 minut temu Autor Napisano 50 minut temu "Ministerstwo Finansów USA, na polecenie prezydenta Trumpa, natychmiast wydaje tymczasową licencję, zezwalającą na dostawy rosyjskiego oleju napędowego na rynki światowe. Licencja będzie ważna do 7 kwietnia 2027 roku." Czy tylko ja mam wrażenie, że ten cyrk na związek z pewną nagrodą, która właśnie pominęła pdf'a? To w jego stylu.
Rekomendowane odpowiedzi