Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Przez lata była sojuszniczką Donalda Trumpa. Zamieniła się w jego koszmar. „Wielkie kłamstwo” Polityka Donalda Trumpa to zbyt wiele nawet dla niektórych republikanów. Do grona krytyków pomysłów prezydenta od dawna należy była republikańska kongresmenka Marjorie Taylor Greene z Georgii. Słynna sojuszniczka Trumpa nie tylko odchodzi od ruchu MAGA, ale też publicznie się z nim rozlicza. — Myślę, że ludzie zaczynają zdawać sobie sprawę, że to wszystko było kłamstwem. Wielkim kłamstwem dla ludzi — twierdzi w wywiadzie dla Kim Iverson. Jakież to zasmucające. Byłem wielkim fanem tej pani. Cóż za niepowetowana strata dla światowej nauki. Tak bardzo liczyłem, że zjednoczy siły z Dominikiem Tarczyńskim. Dla przypomnienia: Marjorie Taylor Greene, kongresmenka Partii Republikańskiej z Izby Reprezentantów to ta, która twierdzi, że pożary lasów w Kalifornii wywołuje izraelska stacja kosmiczna z cadykiem na pokładzie i z jej działem laserowym.
toska Napisano %s o %s Napisano %s o %s Nie wiem czym on błysną ale .... Pewne jest to że jak go pchły gryzą to się nawet nie podrapie jeśli niema zgody sutenera.
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Z Czarzastym miernota chce się mierzyć
M164U2 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) On 2/2/2026 at 11:17 AM, bodziu000000 said: Poprawione Edytowane %s o %s przez M164U2 P
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 2.02.2026 o 17:17, bodziu000000 napisał: Melanię donald trump poznal przez Epsteina, ponieważ była z „żenskich zasobów” tego żydowskiego śmiecia. A skoro tak, to wiadomo, kim Melania była, żeby być w tym haremie Epsteina. A dziś „wielka dama”, chociaż kiedyś spod latarni.
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 02:24 Napisano wczoraj o 02:24 No cóż, nie wszystkie sprawy da się w życiu upiększyć. To, że Melanija Knavs była zwykłą „call girl” ze stajni Epsteina to wyje z jego kwitów, a współcześnie z mediów, które to relacjonują. A „call girl” to nie partnerka do dyskusji o teoriach Schopenhauera. To nie żart. Szok, jak legenda tenisa nazwała żonę Donalda Trumpa Była australijska tenisistka Rennae Stubbs znana jest z krytycznych uwag na temat Donalda Trumpa. Tym razem skomentowała premierę filmu "Melania". Produkcja pokazuje 20 dni poprzedzających drugą inaugurację prezydenta z perspektywy jego żony. Stubbs odpowiedziała na post chwalący dokument i w ostrych słowach skrytykowała Melanię Trump. "Tak, wesprzyjmy kobietę, która nielegalnie wjechała do kraju, nielegalnie tam przebywała i miała romans z mężczyzną, który był wtedy żonaty, a jego żona była w ciąży z jego dzieckiem!" - napisała Rennae Stubbs na Threads. Dodała: "A i była kobietą na telefon" - podkreśliła w tym samym wpisie.
Jedburgh_Ops Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe przez kogo? Też mnie to ciekawi; warto śledzić to, przez kogo. Gdyby masowe zwolnienia były np. w The New York Times, który jest w rękach proizraelskich to domysły byłyby prostsze.
Jedburgh_Ops Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Gen. Roman Polko oczekuje reakcji od Karola Nawrockiego. "Zrozumiałby, czym jest honor" Prezydent Trump nie jest dla mnie ważny. Nie szanuję prezydenta Trumpa, który obraża polskich weteranów, swoich partnerów z NATO — stwierdził były dowódca GROM. Polko został zapytany, czy prezydent Karol Nawrocki powinien domagać się przeprosin ze strony Trumpa. — Na to już też nie liczę, bo widzę, że prezydent Nawrocki znajduje dużo czasu dla kibiców, a nawet z weteranami się nie spotkał — powiedział. Gen. Polko wreszcie dostrzegł, że u zwierzchnika sił zbrojnych priorytety ma bandyterka stadionowa, przestępcy „ze świata sportu” od handlu narkotykami, antysemicka szumowina kibolska, a nie żołnierze.
mensguth6 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 47 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Gen. Roman Polko oczekuje reakcji od Karola Nawrockiego. "Zrozumiałby, czym jest honor" Prezydent Trump nie jest dla mnie ważny. Nie szanuję prezydenta Trumpa, który obraża polskich weteranów, swoich partnerów z NATO — stwierdził były dowódca GROM. Polko został zapytany, czy prezydent Karol Nawrocki powinien domagać się przeprosin ze strony Trumpa. — Na to już też nie liczę, bo widzę, że prezydent Nawrocki znajduje dużo czasu dla kibiców, a nawet z weteranami się nie spotkał — powiedział. Gen. Polko wreszcie dostrzegł, że u zwierzchnika sił zbrojnych priorytety ma bandyterka stadionowa, przestępcy „ze świata sportu” od handlu narkotykami, antysemicka szumowina kibolska, a nie żołnierze. A czego się spodziewałeś po miernej jakości sutenerze
Jedburgh_Ops Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) 32 minuty temu, mensguth6 napisał: A czego się spodziewałeś po miernej jakości sutenerze Ja niczego, ale cieszę się, że jest wkurz u polskich pułkowników i generałów, którzy już niczego - z różnych względów - się nie boją i nie muszą trzymać buzi na kłódkę wobec takiego bydlaka, jak trump. Ppłk Krzysztof Przepiórka (GROM) też nie siedzi sobie na języku wobec kompaniji trump & nałroki. Edytowane 13 godzin temu przez Jedburgh_Ops
bodziu000000 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Im się wydaje, że tutaj rządzą USA zrywają kontakty z Czarzastym. "Oburzające i nieuzasadnione obelgi" - Wiadomości
Jedburgh_Ops Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) 19 minut temu, bodziu000000 napisał: Im się wydaje, że tutaj rządzą USA zrywają kontakty z Czarzastym. "Oburzające i nieuzasadnione obelgi" - Wiadomości A nie pisałem - jeszcze kiedy Rose nie zdążył dojechać do Polski - że on jest wierną kopią ambasadora ZSRR w Polsce Piłotowicza? Klasa starszaków pamięta tego typa, który wpieprzał się we wszystko w PL, nie tylko między wódkę a śledzia. Ja nie lewak, bo centrysta, ale w tym wyjątkowym przypadku trzymam z Czarzastym. Edytowane 12 godzin temu przez Jedburgh_Ops
Czlowieksniegu Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: A nie pisałe Wyżej, z pełną premedytacją i jako komentarz wkleiłem pewne... zdjęcie. Zrobiłem to nie bez powodu- od dłuższego czasu co rusz pojawiają się informacje, że Rose dość często odwiedza Belweder i/lub kontaktuje się z Kancelarią/Nawrockim. Przy czym nie robi tego z nudów czy nadmiaru wolnego czasu, ale ma jasno przedstawiać oczekiwania Trumpa co do polityki Kancelarii i narzucać* optymalną dla Trumpa narrację- w tym co do kilku dużych zmian w przepisach, które czy to będą po myśli Trumpa lub wprost przeciwnie, a które w takiej sytuacji Nawrocki ma odrzucić/nie podpisać. * nie czarujmy się, że są to "negocjacje" czy rozmowy partnerskie
karpik Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, bodziu000000 napisał: Im się wydaje, że tutaj rządzą USA zrywają kontakty z Czarzastym. "Oburzające i nieuzasadnione obelgi" - Wiadomości Śmieję się w głos, gdy stoją mi przed oczami pissdzielce, krzyczący w tonach powagi przenajświętszej, iż nikt z zewnątrz nie będzie ingerować w wewnętrzne sprawy Polski. Olał bym tę farsę ciepłą herbatką, gdyby ten pomarańczowy zdrajca miał jakieś zasługi dla naszego bezpieczeństwa. Nie przypominam sobie nic takiego, mającego faktyczną wartość, za to mogę wymienić wiele, z samego ostatniego roku, które bezpieczeństwo Polski drastycznie zmniejszały.
Jedburgh_Ops Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: ... i narzucać* optymalną dla Trumpa narrację... Se może narzucać - w jego rodzinnej wsi w stanie Indiana, gdzie się urodził, zanim rodzina przeprowadziła się do Indianapolis. Se może narzucać, jeśli w 2027 zmieni się rząd, a mało na to wskazuje przy 20-procentowym poparciu dla PiS. Ale - jak głosi piosenka - każdemu wolno marzyć.
Rekomendowane odpowiedzi