Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
8 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Psychopata, któremu poświęcony jest ten wątek przynajmniej potrafi dodać jakiś trzeci wyraz po this is...

Przypomniała mi się po prostu jego gadka "musisz być twardy..."

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, bodziu000000 napisał:

Prezydenci tylko przychodzą i odchodzą.

Prawdziwa kompromitacja to kompromitacja około 60-65 proc. amerykańskiego społeczeństwa biorącego udział w wyborach. To ci właśnie ludzie wystawili sobie świadectwo lekarskie głosując na tego chorego człowieka.

Kompletnie zanikła olbrzymia amerykańska duma narodowa z tego ich tzw. Greatest Generation. Już tylko na kilku amerykańskich forach historycznych ktokolwiek cokolwiek o tym wspomina, a głównie na tylko jednym takim forum.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
4 godziny temu, bodziu000000 napisał:

Bycie dwubiegunowym, narcystycznym kłamcą ma plusy. Ani wróg, ani przyjaciel (bez wskazania kim jest ten na dole) nie będzie bardzo zły gdy go obrażasz.

Po pierwsze - "wiadomo kiedy głupi żartuje?", po drugie "co mnie obchodzi co mówi debil?".

„W tej rzeczywistości wszystko jest inaczej. Kijów wygrywa, Rosja jest rozerwana na strzępy. Ale Trump nie jest taki! Nie mam wątpliwości – wróci. Zawsze wraca. Prawdopodobnie za kilka dni zaproponuje podpisanie kapitulacji. Albo poleci na Marsa z przebaczonym przez niego Muskiem. Albo zrobi coś jeszcze bardzo ważnego, co pozwoli mu ubiegać się o Nagrodę Nobla. Najważniejsze – częściej radykalnie zmieniać swoje zdanie na różne tematy. I wszystko będzie dobrze” — napisał Miedwiediew."

Napisano
8 godzin temu, karpik napisał:

Pycha kroczy przed upadkiem...

...a za pychą kroczą historycy i politolodzy. I mówią.

Od czasu Pearl Harbor nikt tak bardzo nie upokorzył USA, jak Trump podczas ostatniego posiedzenia ONZ”. Nie ja to wymyśliłem, ale w stu procentach zgadzam się z tym stwierdzeniem środowiska historyków i politologów.