Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Koniec epoki dronów na światłowodzie. Tak przynajmniej meldują Ukraińcy. Ponoć kasowane są w powietrzu naświetlaniem laserowym przez ukraińskie drony. Szczęśliwe, radosne, odrealnione, pełne samozadowolenia WP może odetchnąć - ominęły go wszystkie jakiekolwiek generacje dronów DORSZ może sobie tylko poczytać, jakie były generacje dronów na nowoczesnej wojnie.
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, bodziu000000 napisał: jak sie to czyta , to przypomina mi to dialogi z Misia . – To jest tak, że jeżeli by ktoś na przykład porwał nam naszą furę i by go złapały, to nam muszą oddać samolot, rozumiesz? To jest właśnie tradycja. Że nam muszą oddać! – Samolot? – No! – A po jakiego wała nam samolot? A furę? – Furę też!
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu kiedy jedziesz sobie autobusem po briańsku IMG_6188.MP4
Cypis Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu minus 1 shached pod Charkowem video_2026-03-10_19-03-02.mp4
Cypis Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Zaatakowany zakład to firma produkująca ok. 1500 komponentów do ruskich rakiet i cruise'ów. Media nie wykluczają, że był to test pierwszego ukraińskiego balistyka. w sam zakład uderzyło co najmniej 5 rakiet , jedna w elektownię i 4-5 w inne cele 2 (online-video-cutter.com) (4).mp4
Cypis Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 34 minuty temu, bodziu000000 napisał: chce się zabezpieczyć na sytuację , jak policzy się głosy
Cypis Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, bodziu000000 napisał: i tak dobrze , że pozostałym nie kazał wpłacić po 1 mld dolarów jak chcieliby uczestniczyć w radzie
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, bodziu000000 napisał: Każdy prymityw zawsze bardzo ładnie zderza się z postawionym do pionu kolczastym łożem fakira.
Witek Cisłak Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Sprytnie to wymyślili, zero z zysku NBP do budżetu, można zaciągać kredyty itp, a i tak na koniec płacimy za wszystko z budżetu:
Cypis Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Witek Cisłak napisał: Sprytnie to wymyślili, zero z zysku NBP do budżetu, można zaciągać kredyty itp, a i tak na koniec płacimy za wszystko z budżetu: tylko kto będzie chciał kupić obligacje na 0% , no bo przecież SAFE 0%, chyba , że odsetki weźmie na siebie budżet państwa czyli my wszyscy , żeby dalej to było 0%.
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu w briańsku nie jest już bezpiecznie (i dobrze) , IMG_8226.MP4 1
Witek Cisłak Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) 38 minut temu, Cypis napisał: chyba , że odsetki weźmie na siebie budżet państwa czyli my wszyscy , żeby dalej to było 0%. A jak myślisz? Bo ja jestem pewien że nie będzie zysków NBP, BGŻ będzie brał kredyty , pożyczki lub emitował obligacje i nie będą one na 0% a na końcu spłacimy to z budżetu, czyli ja spłacę, Pan spłaci i Pani spłaci. Edytowane 3 godziny temu przez Witek Cisłak
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu briańsk , uderzenie na fabrykę systemów do rakiet , opinia ruskich Istnieje również taka opinia: zniszczenie tej fabryki było zgodne z interesami zarówno Ukrainy, jak i Stanów Zjednoczonych, ponieważ produkty z tej fabryki są wykorzystywane w Iranie. Kijów nawet poruszał kwestię rosyjskich komponentów w irańskich szahidach, ale inicjatywa ataku mogła nie wyjść z Kijowa. i jeszcze trochę wycia ruskich: "Ukraińskie bombowce Su-24 przeprowadziły atak rakietowy na Briańsk z obwodu odeskiego, poinformował kanał Telegram Shot. ( ruskie twierdzą , że atak wykonano rakietami Storm Shadow) Ataki rakietowe na elektrownię w Briańsku zostały również sfilmowane przez drona rozpoznawczego Sił Zbrojnych Ukrainy, który unosił się nad miastem. Ogólnie rzecz biorąc, tak - obrona przeciwlotnicza „Storms” nie zadziałała. To było trochę dziwne. Syrena wyła przez około 5 minut, a potem ucichła. Kilka minut ciszy - i dopiero wtedy dało się usłyszeć pracę obrony przeciwlotniczej. I inne efekty dźwiękowe. Zwykle syrena wyje, a obrona przeciwlotnicza działa jednocześnie. Nie będę interpretować, dlaczego dzisiaj jest inaczej. Brakuje słów. Tylko cholerne słowa, brak słów. Po co, do cholery, wszystkie te głowice i cała ta unikalna, najnowocześniejsza technologia, skoro od pięciu lat Siły Obrony Powietrznej Chutiru zabijają Rosjan w biały dzień brytyjskimi pociskami manewrującymi?"
Erih Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Cypis napisał: Po co, do cholery, wszystkie te głowice i cała ta unikalna, najnowocześniejsza technologia, Obśmiałem się jak norka. Jakiś Rosjanin jest mi winny za czyszczenie klawiatury, monitora i mapy Ukrainy Beauplana (ta ostatnia w dużym formacie i na piance, więc tanio nie będzie!).
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Erih napisał: Obśmiałem się jak norka. Jakiś Rosjanin jest mi winny za czyszczenie klawiatury, monitora i mapy Ukrainy Beauplana (ta ostatnia w dużym formacie i na piance, więc tanio nie będzie!). no niestety nie dam Tobie namiarów na niego , bo od jakiegoś czasu na ich forach można się rejestrować/logować tylko jak sie jest mieszkańcem FR. Więc przeglądam je sobie jako gość , a szkoda bo często chciałbym w to gówno wrzucić jakiś smakowity temacik , podważający ich debilne postrzeganie świata , wojny i FR.
Erih Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Cypis napisał: no niestety nie dam Tobie namiarów na niego , bo od jakiegoś czasu na ich forach można się rejestrować/logować tylko jak sie jest mieszkańcem FR. Ja tam jak mam ochotę popsuć nastrój Rosjanom, to wyszukuję ich na Youtube. Czasem się tam udzielają.
Rekomendowane odpowiedzi