Jedburgh_Ops Napisano 19 Lipiec Napisano 19 Lipiec 29 minut temu, bodziu000000 napisał: A to pierdkiewicz nadaje jakieś relacje z frontu tej wojny? Niesie Polakom jego słynny krużganek oświaty? Cytuj
bodziu000000 Napisano 19 Lipiec Napisano 19 Lipiec 9 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: A to pierdkiewicz nadaje jakieś relacje z frontu tej wojny? Niesie Polakom jego słynny krużganek oświaty? 1 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 20 Lipiec Napisano 20 Lipiec Z życia turańskiej dziczy: Rosjanie zabijają swoich: „Zastrzel go, jeżeli nie pójdzie dalej” Za to wojna dotarła do Moskwy: Przeraźliwe krzyki Rosjan. Moskwa zaatakowana przez ukraińskie drony [wideo] Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 20 Lipiec Napisano 20 Lipiec 38 minut temu, bodziu000000 napisał: Boszszsz.... Czy mogę zaryzykować turnus w tutejszym sanatorium i zacytować wspaniałego, ikonicznego Andrzeja Waligórskiego? „O tempora! O mores! O kurwa!” Skąd się tacy biorą, jak powyżej? Właśnie moja żona jeździ teraz po Polsce (zabytki itp.) z amerykańskim odłamem mojej rodziny; takim amerykańskim amerykańskim, nie amerykańskim-polonijnym. Czwórka fajnych ludzi (małżeństwo + dwóch prawie dorosłych bliźniaków) z mieszanką krwi brytyjskiej i amerykańskiej. Ci ludzie trzymają z Zachodem, z Teksasem bo kobieta to teksanka od początku USA, z NATO, z Europą, nienawidzą Trumpa, kurczą się ze wstydu z powodu jego prezydentury, są zdruzgotani wiochą i obciachem, jaki on robi, trzymają z Ukrainą. Za trzy dni ja już będę z nimi. Kuźwa, to się przecież nie da powiedzieć takim ludziom, że Amerykanie walczą dla putlera, a to nie jest pierwszy przypadek, o ile pamiętam. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 21 Lipiec Napisano 21 Lipiec No rośnie. Nawet typy nordyckie są na obrazku. Finansowanie tego? Federacja Rosyjska. Cytuj
karpik Napisano 21 Lipiec Napisano 21 Lipiec 45 minut temu, bodziu000000 napisał: "Polak w Polsce gospodarzem"? Jesteśmy tak gospodarni, że wybudowaliśmy gazoport żeby ściągać drogi gaz z całego globu. Wybudowaliśmy go na złożach gazu Największe złoże ropy w Polsce odkryte. "Przełomowy moment w historii poszukiwań" - Wiadomości https://share.google/G2teywTbPBUspE89u Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi