Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 29 minut temu, bodziu000000 napisał: A to pierdkiewicz nadaje jakieś relacje z frontu tej wojny? Niesie Polakom jego słynny krużganek oświaty? Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: A to pierdkiewicz nadaje jakieś relacje z frontu tej wojny? Niesie Polakom jego słynny krużganek oświaty? 1 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Z życia turańskiej dziczy: Rosjanie zabijają swoich: „Zastrzel go, jeżeli nie pójdzie dalej” Za to wojna dotarła do Moskwy: Przeraźliwe krzyki Rosjan. Moskwa zaatakowana przez ukraińskie drony [wideo] Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 38 minut temu, bodziu000000 napisał: Boszszsz.... Czy mogę zaryzykować turnus w tutejszym sanatorium i zacytować wspaniałego, ikonicznego Andrzeja Waligórskiego? „O tempora! O mores! O kurwa!” Skąd się tacy biorą, jak powyżej? Właśnie moja żona jeździ teraz po Polsce (zabytki itp.) z amerykańskim odłamem mojej rodziny; takim amerykańskim amerykańskim, nie amerykańskim-polonijnym. Czwórka fajnych ludzi (małżeństwo + dwóch prawie dorosłych bliźniaków) z mieszanką krwi brytyjskiej i amerykańskiej. Ci ludzie trzymają z Zachodem, z Teksasem bo kobieta to teksanka od początku USA, z NATO, z Europą, nienawidzą Trumpa, kurczą się ze wstydu z powodu jego prezydentury, są zdruzgotani wiochą i obciachem, jaki on robi, trzymają z Ukrainą. Za trzy dni ja już będę z nimi. Kuźwa, to się przecież nie da powiedzieć takim ludziom, że Amerykanie walczą dla putlera, a to nie jest pierwszy przypadek, o ile pamiętam. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s No rośnie. Nawet typy nordyckie są na obrazku. Finansowanie tego? Federacja Rosyjska. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 45 minut temu, bodziu000000 napisał: "Polak w Polsce gospodarzem"? Jesteśmy tak gospodarni, że wybudowaliśmy gazoport żeby ściągać drogi gaz z całego globu. Wybudowaliśmy go na złożach gazu Największe złoże ropy w Polsce odkryte. "Przełomowy moment w historii poszukiwań" - Wiadomości https://share.google/G2teywTbPBUspE89u Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi