Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
38 minut temu, bodziu000000 napisał:

Boszszsz.... :classic_sad:

Czy mogę zaryzykować turnus w tutejszym sanatorium i zacytować wspaniałego, ikonicznego Andrzeja Waligórskiego? „O tempora! O mores! O kurwa!

Skąd się tacy biorą, jak powyżej? 👹

Właśnie moja żona jeździ teraz po Polsce (zabytki itp.) z amerykańskim odłamem mojej rodziny; takim amerykańskim amerykańskim, nie amerykańskim-polonijnym. Czwórka fajnych ludzi (małżeństwo + dwóch prawie dorosłych bliźniaków) z mieszanką krwi brytyjskiej i amerykańskiej. Ci ludzie trzymają z Zachodem, z Teksasem bo kobieta to teksanka od początku USA, z NATO, z Europą, nienawidzą Trumpa, kurczą się ze wstydu z powodu jego prezydentury, są zdruzgotani wiochą i obciachem, jaki on robi, trzymają z Ukrainą. Za trzy dni ja już będę z nimi. Kuźwa, to się przecież nie da powiedzieć takim ludziom, że Amerykanie walczą dla putlera, a to nie jest pierwszy przypadek, o ile pamiętam.

Napisano
45 minut temu, bodziu000000 napisał:

"Polak w Polsce gospodarzem"?

Jesteśmy tak gospodarni, że wybudowaliśmy gazoport żeby ściągać drogi gaz z całego globu. Wybudowaliśmy go na złożach gazu 🤣🤣🤣

Największe złoże ropy w Polsce odkryte. "Przełomowy moment w historii poszukiwań" - Wiadomości https://share.google/G2teywTbPBUspE89u