Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 10:13 Napisano wczoraj o 10:13 38 minut temu, karpik napisał: Babie lato. VID_20250624_103807_622.mp4 Średnica włókna szklanego do kompozytów lotniczych najczęściej wynosi zaledwie 5 μm - a widać takie coś gołym okiem. Włókna szklane do światłowodów mają ∅ 8÷9 μm (rdzeń), a do tego dochodzi jeszcze tzw. płaszcz, a do niego bufor, co daje już łącznie kilkadziesiąt mikrometrów. A więc światłowodowe babie lato tym bardziej widać. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 16:11 Napisano wczoraj o 16:11 28 minut temu, bodziu000000 napisał: Czyli 833 USD za sztukę. W takim razie będą to chyba takie trochę lepsze FPV-ki. Cytuj
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu https://x.com/Bodbe6/status/1937658536349053022 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Kolejny amerykański geniusz się objawił. Nowy dowódca sił NATO w Europie zabrał głos. „Myślę, że Ukraina może wygrać” Cytuj
MarekA Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Ruskie twierdzą że nic się nie stało. W 2014r. doszło tam do eksplozji w składzie amunicji. Teraz ktoś wypala trawę i eksploduje stara amunicja rozrzucona w 2014 której nikt nie pozbierał. Cytuj
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Oglądając kolejny film ze skutecznego zestrzelania drona zawsze zastanawiam się jak skuteczny może być zdalnie sterowany km zamontowany np na czołgu. Za wykrycie drona odpowiadają np kamery dzienno - nocne, za celowanie komputer a żołnierz jedynie podejmuje decyzje o otwarciu ognia. Choć nie musi tego robić, tę decyzje też morze podjąć komputer. Cytuj
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Na Ukrainie na OLX odnotowano przypadki, gdzie sprzedawano motorowery, drony i inne wyposażenie z wkładką w postaci materiału wybuchowego. Celem byli ukraińscy wojskowi. 20.06.2025 tak przygotowany skuter zabił na miejscu dwóch ukraińskich żołnierzy, gdy zabierali go po zakupie https://x.com/AryoSomeGumul/status/1937840168209105334 Cytuj
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ale okopciło wańkę. Dialekt też jakiś zabajkalski. VID_20250625_182351_659.mp4 Cytuj
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ruskie małpują https://x.com/i/status/1937887026981838942 Cytuj
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, karpik napisał: Ale okopciło wańkę. Dialekt też jakiś zabajkalski. Ruskie to naród wielonarodowościowy By nie było, ja na to nie wpadłem, usłyszałem to w jakimś filmiku z ust ruskiej patriotki. Cytuj
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Wesołek z niego "Bardzo ważne jest, aby pieniądze, które NATO przeznacza na Ukrainę, były wydawane na broń i sprzęt, a nie na biurokrację. Jak wiadomo, najlepszy sprzęt wojskowy jest w Stanach Zjednoczonych, — Trump." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi