Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 38 minut temu, karpik napisał: Babie lato. VID_20250624_103807_622.mp4 Średnica włókna szklanego do kompozytów lotniczych najczęściej wynosi zaledwie 5 μm - a widać takie coś gołym okiem. Włókna szklane do światłowodów mają ∅ 8÷9 μm (rdzeń), a do tego dochodzi jeszcze tzw. płaszcz, a do niego bufor, co daje już łącznie kilkadziesiąt mikrometrów. A więc światłowodowe babie lato tym bardziej widać. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 28 minut temu, bodziu000000 napisał: Czyli 833 USD za sztukę. W takim razie będą to chyba takie trochę lepsze FPV-ki. Cytuj
bjar_1 Napisano wczoraj o 07:17 Napisano wczoraj o 07:17 https://x.com/Bodbe6/status/1937658536349053022 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Kolejny amerykański geniusz się objawił. Nowy dowódca sił NATO w Europie zabrał głos. „Myślę, że Ukraina może wygrać” Cytuj
MarekA Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Ruskie twierdzą że nic się nie stało. W 2014r. doszło tam do eksplozji w składzie amunicji. Teraz ktoś wypala trawę i eksploduje stara amunicja rozrzucona w 2014 której nikt nie pozbierał. Cytuj
MarekA Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Oglądając kolejny film ze skutecznego zestrzelania drona zawsze zastanawiam się jak skuteczny może być zdalnie sterowany km zamontowany np na czołgu. Za wykrycie drona odpowiadają np kamery dzienno - nocne, za celowanie komputer a żołnierz jedynie podejmuje decyzje o otwarciu ognia. Choć nie musi tego robić, tę decyzje też morze podjąć komputer. Cytuj
MarekA Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Na Ukrainie na OLX odnotowano przypadki, gdzie sprzedawano motorowery, drony i inne wyposażenie z wkładką w postaci materiału wybuchowego. Celem byli ukraińscy wojskowi. 20.06.2025 tak przygotowany skuter zabił na miejscu dwóch ukraińskich żołnierzy, gdy zabierali go po zakupie https://x.com/AryoSomeGumul/status/1937840168209105334 Cytuj
karpik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Ale okopciło wańkę. Dialekt też jakiś zabajkalski. VID_20250625_182351_659.mp4 Cytuj
MarekA Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Ruskie małpują https://x.com/i/status/1937887026981838942 Cytuj
MarekA Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, karpik napisał: Ale okopciło wańkę. Dialekt też jakiś zabajkalski. Ruskie to naród wielonarodowościowy By nie było, ja na to nie wpadłem, usłyszałem to w jakimś filmiku z ust ruskiej patriotki. Cytuj
MarekA Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Wesołek z niego "Bardzo ważne jest, aby pieniądze, które NATO przeznacza na Ukrainę, były wydawane na broń i sprzęt, a nie na biurokrację. Jak wiadomo, najlepszy sprzęt wojskowy jest w Stanach Zjednoczonych, — Trump." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi