Jedburgh_Ops Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 16 minut temu, bodziu000000 napisał: Tylko kwestia czasu, kiedy u największego amerykańskiego sojusznika wśród byłych demoludów będzie identycznie. Szczególnie po dzisiejszej informacji, że kowboje wycofują się z Europy. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec Najlepszy dowód tego, jakim prymitywem jest pomarańczowy wyrokowiec i jak chlapie jęzorem bez żadnej wiedzy i opamiętania: „Tak naprawdę to Kanada może przejąć Stany Zjednoczone. To nie hiperbola — to polityczna matematyka” Gdyby Kanada stała się 51. stanem USA - jak chce prezydent Donald Trump - przyniosłby to odwrotny skutek od zamierzonego. Obecne kanadyjskie prowincje musiałyby bowiem dostać aż 52 miejsca w Senacie — a to wystarczająco dużo, by kontrolować politykę USA. Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 7 godzin temu, karpik napisał: VID_20250319_074450_656.mp4 VID_20250319_074503_636.mp4 IMG_7588.mp4 VID_20250319_074518_990.mp4 VID_20250319_074523_482.mp4 VID_20250319_145637_977.mp4 Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec Do łez „Rosjanie powiedzieli mi dziś rano, że zestrzelili 7 swoich dronów, które atakowały obiekty energetyczne na Ukrainie. „Skłaniam się ku przekonaniu, że Putin działa w dobrej wierze” – Witkoff Specjalny przedstawiciel USA Steve Witkoff, powołując się na informacje uzyskane od Rosjan, powiedział, że 10 minut po rozmowie z Trumpem Putin wydał rozkaz, aby nie atakować ukraińskiej infrastruktury energetycznej. „Rosjanie poinformowali mnie dziś rano, że 7 ich dronów zostało zestrzelonych przez siły rosyjskie. Jestem skłonny uwierzyć, że Putin działa w dobrej wierze. „Wczoraj powiedział prezydentowi, że będzie działał w dobrej wierze i wierzę mu na słowo” – powiedział Whitkoff w Bloomberg TV." виткофф1.mp4 Cytuj
Cypis Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec a temu się tak pomyliło , że doleciał do Kazachstanu IMG_5362.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 16 minut temu, karpik napisał: Do łez „Rosjanie powiedzieli mi dziś rano, że zestrzelili 7 swoich dronów, które atakowały obiekty energetyczne na Ukrainie. „Skłaniam się ku przekonaniu, że Putin działa w dobrej wierze” – Witkoff Specjalny przedstawiciel USA Steve Witkoff, powołując się na informacje uzyskane od Rosjan, powiedział, że 10 minut po rozmowie z Trumpem Putin wydał rozkaz, aby nie atakować ukraińskiej infrastruktury energetycznej. „Rosjanie poinformowali mnie dziś rano, że 7 ich dronów zostało zestrzelonych przez siły rosyjskie. Jestem skłonny uwierzyć, że Putin działa w dobrej wierze. „Wczoraj powiedział prezydentowi, że będzie działał w dobrej wierze i wierzę mu na słowo” – powiedział Whitkoff w Bloomberg TV." виткофф1.mp4 Poznałem kiedyś Amerykanina z doktoratem. Gdy dowiedział się, że jestem z Polski to rzekł mi, że „fajnie tam macie”. Ździebko się zdziwiłem, bo to jak raz nie był tu okres, gdy było „fajnie”. więc grzecznie zapytałem, co osoba ma na myśli. I usłyszałem, że „wiesz, jak się graniczy z Brazylią to przecież fajnie, ładnie, zawsze ciepło...”. To i w samozestrzeliwanie ruskich dronów też można głęboko ufać. Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec Ciekawe czy będziemy mogli to wydać na swoją produkcję czy okazyjnie nam pożyczą na zakupy z Niemiec i Francji https://www.money.pl/pieniadze/100-mld-zl-dla-polski-kpo-obronne-przyjete-7136835875551872a.html Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec (edytowane) 14 minut temu, Czlowieksniegu napisał: To się nazywa wymuszenie haraczu metodą na dobrego i złego gangstera. Najpierw przychodzi zły i każe ci się opłacać bo "będzie licho", później przychodzi dobry i cię broni przed tym złym za pieniądze. Oczywiście działają wspólnie. Edytowane 19 Marzec przez karpik Cytuj
Cypis Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec "babie lato" na drzewach na linii frontu , a w rzeczywistości resztki kabli(światłowodów) od ruskich dronów kamikadze . Cytuj
Cypis Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec Dobrze , że działa porozumienie o ograniczeniu ataków , bo dzisiaj w nocy w locie jest już tylko 200-250 dronów Shahed itp. Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 3 minuty temu, Cypis napisał: Dobrze , że działa porozumienie o ograniczeniu ataków , bo dzisiaj w nocy w locie jest już tylko 200-250 dronów Shahed itp. Czepiasz się. To jeszcze te co wczoraj wyleciały i ruscy muszą je zbijać. Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 7 minut temu, Cypis napisał: "babie lato" na drzewach na linii frontu , a w rzeczywistości resztki kabli(światłowodów) od ruskich dronów kamikadze . Ciekawe zjawisko. Po pewnym czasie teren staje się stosunkowo bezpieczny bo reszta wpada w swoje sieci. Cytuj
Cypis Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 1 minutę temu, karpik napisał: Ciekawe zjawisko. Po pewnym czasie teren staje się stosunkowo bezpieczny bo reszta wpada w swoje sieci. Raczej nie , bo lecą nad drzewami i dopiero wtedy kabel opada . Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec To przeważnie są drony "kamikaze" a nie do zrzutów wiec prędzej czy później musi w ten las wlecieć i wtedy może utknąć. Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec 6 godzin temu, karpik napisał: VID_20250319_145637_977.mp4 Nadal się pali. Rosjanie, otwórzcie okna. VID_20250319_214339_952.mp4 Cytuj
karpik Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec Moździerz z pociskiem o wadze 160kg. Jak to się ładuje? VID_20250319_215939_054.mp4 Cytuj
Cypis Napisano 19 Marzec Napisano 19 Marzec (edytowane) Miasto Kropiwnicki po dzisiejszym nalocie , ale pewnie zgodnie z umową nie atakują obiektów związanych z energetyką , pewnie jakiś tam szpital , blok , szkoła nic co byłoby związane z umową pomarańczowy-fiutin Edytowane 19 Marzec przez Cypis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi