everyone. Napisano wczoraj o 09:55 Share Napisano wczoraj o 09:55 Znalazłem 3 takie łuski i nie mogę się dowiedzieć z jakiego okresu lub państwa są.Proszę o identyfikację.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 hipolit-O4 Napisano wczoraj o 10:43 Share Napisano wczoraj o 10:43 Stawiam na rosyjską 14,5x114. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano wczoraj o 10:49 Share Napisano wczoraj o 10:49 tak ptrs, ptrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Do PTRS lub PTRD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Dobry towar recyklingowy, mosiądz w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 vis1939 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Patrząc po ukruszonej kryzie, to chyba doszło do jakiegoś dramatu z zacięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
everyone.
Znalazłem 3 takie łuski i nie mogę się dowiedzieć z jakiego okresu lub państwa są.Proszę o identyfikację.Dziękuje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi