Cypis Napisano 9 Luty Napisano 9 Luty 24 minuty temu, bodziu000000 napisał: No brakuje tu kilku pizdowskich mord. Cytuj
M81 Napisano 9 Luty Napisano 9 Luty Godzinę temu, bodziu000000 napisał: https://angora24.pl/top_news/wiejski-wykorzystal-wizerunek-zmarlej-dziennikarki-do-hejtu Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Typowe samobójstwo. Wiela razy tu pokazywane. Żaden sukces. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 5 minut temu, lowiec napisał: Typowe samobójstwo. Wiela razy tu pokazywane. Żaden sukces. Sukces kto je dokonuje. Choć w społeczeństwie z wypranym szacunkiem do życia, to żaden sukces. Edytowane %s o %s przez Cronos Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, lowiec napisał: Typowe samobójstwo. Wiela razy tu pokazywane. Żaden sukces. Kolega widzę gen jakości posiada. Rozumiem, Ukraińcy powinni iść nie na ilość tylko utrudniać sobie tę wojnę. Specjalnie dla kolegi mam samobójstwo pośmiertne. Trzymał granat i czekał na kulkę. VID_20250209_221109_353.mp4 Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s 42 minuty temu, karpik napisał: Specjalnie dla kolegi mam Ja nie wątpię, że masz na każdą okazję. Spec jesteś w wyszukiwaniu tego typu cymesu. Biorę pod uwagę też to, że wątek ten i przeszły też, jest ku pokrzepieniu serc przyszłych ewentualnych wojaków Co jednak włącza mi słaby bo słaby (ale zawsze jakiś) gen realności. Że to nigdy nie jest tak jednostronne jak karpik pokazujesz. Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, lowiec napisał: Ja nie wątpię, że masz na każdą okazję. Spec jesteś w wyszukiwaniu tego typu cymesu. Biorę pod uwagę też to, że wątek ten i przeszły też, jest ku pokrzepieniu serc przyszłych ewentualnych wojaków Co jednak włącza mi słaby bo słaby (ale zawsze jakiś) gen realności. Że to nigdy nie jest tak jednostronne jak karpik pokazujesz. Ale przecież każdy zdaje sobie sprawę z tego, że ofiarami tej wojny są sa obie strony, co nie znaczy, że tak samo chętnie oglada się filmiki jak giną Ukraińcy - Mnie np. cieszy każda porażka kacapsynów i chętnie na takową rzucę okiem co nie oznacza, że nie mam świadomości tego ze nie tylko rusy giną w tej wojnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi