mensguth6 Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik Wyjaśnijcie mnie. Ten Kałcośtamcośtam to taki forumowy błazen? 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik (edytowane) 28 minut temu, mensguth6 napisał: Wyjaśnijcie mnie. Ten Kałcośtamcośtam to taki forumowy błazen? nie to ruski chu.... (Rejestracja 15 Sierpień 2023 , po tym jak wyleciał z forum inny ruski troll) Edytowane 20 Październik przez Cypis 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik Bardzo ciekawy pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik Takie tam pływadełko na Dnieprze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik To jest chore. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik Spotkanie w Berlinie nt. Ukrainy - bez Tuska. Były prezydent Estonii: Scholz osobiście blokował udział Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 20 Październik Share Napisano 20 Październik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik W dniu 20.10.2024 o 12:58, karpik napisał: Hehe. Żeby minusować musiałeś mnie zdjąć z czarnej listy (łatwo tobą manipulować co widać po działalności). Teraz albo musisz czytać albo przeglądać forum z zamkniętymi oczami ( to chyba akurat norma, bo wystarczy kopiuj- wklej z komsomolskiej) U mnie też to ruskie gówno minusuje od samego rana. Pocieszające jest to, że najpierw musi spojrzeć na te posty. Jak widać panika w tym bagnie 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik (edytowane) 18 minut temu, bodziu000000 napisał: U mnie też to ruskie gówno minusuje od samego rana. Pocieszające jest to, że najpierw musi spojrzeć na te posty. Jak widać panika w tym bagnie Mnie też ruski chu... minusuje , ale od wczoraj , chyba dostał 30 rubli ekstra za tą akcję . Edytowane 21 Październik przez Cypis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Październik Share Napisano 21 Październik 10 minut temu, Cypis napisał: Mnie też ruski chu... minusuje , ale od wczoraj , chyba dostał 30 rubli ekstra za tą akcję . Przecież oni to za friko robią. To jest najsmutniejsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi