Matwoj Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Witam proszę o jakieś info, wydaje się to być z mosiądzu i być pisane cyrylica na samym dole jak by gwiazda żydowska . Może ktoś wie co to? wyglada jak wybite na jakaś okazje w ramach odznaczenia kogoś lub upamiętnienia czegoś. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Obiektyw google - "Odznaka poświęcona pamiętnym wydarzeniom Rewolucji Lutowej 1917 r. (23 lutego-3 marca 1917 r.). Rosja. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Matwoj Napisano 11 Marzec Autor Share Napisano 11 Marzec Dzięki, dasz link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Nie mogę. Nie mam internetu. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Matwoj Napisano 11 Marzec Autor Share Napisano 11 Marzec Nie mam Google Lena jak ty, na mój telefon nie ma. Nie wiem po ch*** wam to forum jak każdy robi łaskę ze coś podpowie, czasami lepiej posłuchać kogoś kto ma wiedzę nie tylko z internetu ale może z jakichś książek itp. Kogoś kto po prostu zna się na temacie. Zamknijcie to forum w pi**u i każdy zamiast pisać będzie se w goglach szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Matwoj Napisano 11 Marzec Autor Share Napisano 11 Marzec Lens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec 36 minut temu, Matwoj napisał: Nie mam Google Lena jak ty, na mój telefon nie ma. Nie wiem po ch*** wam to forum jak każdy robi łaskę ze coś podpowie, czasami lepiej posłuchać kogoś kto ma wiedzę nie tylko z internetu ale może z jakichś książek itp. Kogoś kto po prostu zna się na temacie. Zamknijcie to forum w pi**u i każdy zamiast pisać będzie se w goglach szukał. Jeżeli napiszesz, że jesteś niepełnosprawny intelektualnie to dam linka. W innym przypadku jesteś leniem śmierdzącym i bujaj wora. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Ach gdyby tylko podane info można było przepisać do google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec bo trzeba zadać pytanie pisane bukwami - wtedy info się znajdzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Erih Napisano 11 Marzec Share Napisano 11 Marzec Dziwne, ja mam Google Lens pod w7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Matwoj
Witam proszę o jakieś info, wydaje się to być z mosiądzu i być pisane cyrylica na samym dole jak by gwiazda żydowska . Może ktoś wie co to? wyglada jak wybite na jakaś okazje w ramach odznaczenia kogoś lub upamiętnienia czegoś. Prosze o pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi