hary01 Napisano 8 Luty Share Napisano 8 Luty Chętnie dołączę na wspólny wypad w okolicach Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty Share Napisano 8 Luty Wypad legalny, czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 8 Luty Autor Share Napisano 8 Luty Najlepiej legalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Luty Share Napisano 8 Luty Godzinę temu, hary01 napisał: Najlepiej legalny. Dobrze trafiłeś. Bjar wystawia pozwolenia. Mimo, że "to nie są tanie rzeczy" i tak warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty Share Napisano 8 Luty Nie moja branża. Z takimi kwestiami polecam udać się do odpowiedniego terenowo Konserwatora Zabytków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty Wie o tym doskonale. Ale mój wpis to: chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 9 Luty Share Napisano 9 Luty Hary, ale na wykopkach można wybrudzić się ziemią. I co wtedy? Będziesz brudny Hary? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty Jak wybrudzić ziemią? A dla czego? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty A nie można tak aby się nie pobrudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 9 Luty Share Napisano 9 Luty Godzinę temu, hary01 napisał: A nie można tak aby się nie pobrudzi? Można ale tylko w magazynach konserwatora zabytków lub muzealnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty A tam można pokopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty Share Napisano 9 Luty Zapytaj bjara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Luty Share Napisano 9 Luty Można, ale tylko koparką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty Wchodzę w to. Kiedy ruszamy i czy ktoś ma koparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 9 Luty Autor Share Napisano 9 Luty A tak serio jak coś to byłbym chętny dołączyć. Nie było mnie na forum 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 10 Luty Autor Share Napisano 10 Luty IA tak serio jak coś to byłbym chętny dołączyć. Nie było mnie na forum 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 10 Luty Autor Share Napisano 10 Luty Wybiera się ktoś może jutro na kopanie w okolicy Rzeszowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary01 Napisano 12 Luty Autor Share Napisano 12 Luty Widzę, że przez te 12 - 13 lat gdy nie byłem obecny na forum dużo się zmieniło. Towarzystwo mało rozmowne i chyba nie przychylne, w obecnym czasie na integrację i nowe znajomości nie mówiąc już o wspólnym odkrywaniu jeszcze nie odkrytego. Szkoda że tak to teraz wygląda. Mimo wszystko temat pozostawiam otwarty, chętnie dołączę jeśli ktoś wyrazi zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi