Adek12 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Witam Czy to luska czy jakaś rura Długość: 40cm Średnica: 12cm, 14cm z rantem Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Grzesio Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń To jest jak najbardziej łuska - Karth 6346 od niemieckiego działa bezodrzutowego 10,5 cm LG 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 1 minute ago, Grzesio napisał: Karth 6346 . Co to znaczy? I drugie pytanie,jest ona rzadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Grzesio Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń 17 minut temu, Adek12 napisał: Karth 6346 Kartuschenhuelse 6346 - łuska typu 6346 do naboju rozdzielnego ładowania. Poszczególne typy łusek artyleryjskich miały swoje numery, żeby się nie myliły i można je było jednoznacznie zidentyfikować; łuski do nabojów scalonych nazywały się ponadto Patronenhuelse, w skrócie Patrh. Zdecydowanie jest rzadka, głównie z racji na rzadkość samego działa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 2 hours ago, Grzesio napisał: Kartuschenhuelse 6346 - łuska typu 6346 do naboju rozdzielnego ładowania. Poszczególne typy łusek artyleryjskich miały swoje numery, żeby się nie myliły i można je było jednoznacznie zidentyfikować; łuski do nabojów scalonych nazywały się ponadto Patronenhuelse, w skrócie Patrh. Zdecydowanie jest rzadka, głównie z racji na rzadkość samego działa. :) Zobaczyłem dziś ze w jednym miejscu ma dziure, mi to wygląda na przestrzeline bo metal do środka się wbił Jutro podesle zdjecia Masz moze jakies rady jak to oczyścić aby nie zniszczyć tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń @bjar_1mam pytanie, jak bys to teraz wycenil? Tak samo jak w tym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń No to nie są tanie żeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 2 minutes ago, bjar_1 napisał: No to nie są tanie żeczy. Mów ile szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń I jeszcze jedno pytanie @Grzesio@bjar_1 Gdzie szukać bić na niej? Wiedząc ze nie ma dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń W stanie szufladowym ( full mosiądzowanie) poszła kiedyś na allezło. Poszukaj. Dla mnie cena złomu, minus koszt dowozu do tego złomu, plus strata czasu, plus koszt identyfikacji. Myślę, że już jesteś w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 7 minutes ago, karpik napisał: W stanie szufladowym ( full mosiądzowanie) poszła kiedyś na allezło. Poszukaj. Dla mnie cena złomu, minus koszt dowozu do tego złomu, plus strata czasu, plus koszt identyfikacji. Myślę, że już jesteś w plecy Stan szufladowy to nie jest, sam o tym wiem Ale po wpisaniu w neta ofert duzo z takim przedmiotem też nie ma Odpowiedź nasuwa sie sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń (edytowane) Karpik specjalnie tak pisze, bo chciałby wyrwać za grosze takiego rarytasa. Edytowane 30 Styczeń przez bjar_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń 17 minut temu, Adek12 napisał: Stan szufladowy to nie jest, sam o tym wiem Ale po wpisaniu w neta ofert duzo z takim przedmiotem też nie ma Odpowiedź nasuwa sie sama... To tylko moje zdanie. Nie jestem obiektywny bo dla mnie złom to złom. Jedyne wojenne żelastwo jakie wziąłem z terenu to duński hełm. Tylko dlatego, że miał ładny mosiężny emblemat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 18 minutes ago, bjar_1 napisał: Karpik specjalnie tak pisze, bo chciałby wyrwać za grosze takiego rarytasa. Bijar, to ile to jest warte, bo tamta cena ktora wtedy dales to jest z przed 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Ze dwa razy tyle plus dodaj inflację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń 12 minut temu, bjar_1 napisał: Ze dwa razy tyle plus dodaj inflację. Oho. To już może tytanowej felgi szukać, a nie jakieś nędzne alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 28 minutes ago, bjar_1 napisał: Ze dwa razy tyle plus dodaj inflację. Bijar ty to mówisz poważnie czy jakaś śmieszna gierka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bjar_1 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Najpoważniej w świecie, to nie są tanje żeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń (edytowane) 1 minute ago, bjar_1 napisał: Najpoważniej w świecie, to nie są tanje żeczy. tanie rzeczy* czyli ile, 1000zl? te błędy są celowo dla ironi? Edytowane 30 Styczeń przez Adek12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń 38 minut temu, Adek12 napisał: te błędy są celowo dla ironi? Ciepło... ciepło... ciepło... Co do wyceny... domyśl się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 6 minutes ago, bialawy napisał: Ciepło... ciepło... ciepło... Co do wyceny... domyśl się... No to ile, proszę powiedz a nie jak co niektorzy lecą sobie w żarty ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Cyrograf15 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Posty należy zamieszczać zgodnie z ich tematyką w odpowiednich działach. Jeżeli pytasz o cenę to w dziale "Wycena". Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 29 minutes ago, Cyrograf15 napisał: Posty należy zamieszczać zgodnie z ich tematyką w odpowiednich działach. Jeżeli pytasz o cenę to w dziale "Wycena". Wojtek Przepraszam, post miał na celu identyfikacje Konwersacja poszła w złym kierunku, mam stworzyć oddzielny o wycene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 bialawy Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Godzinę temu, Adek12 napisał: No to ile, proszę powiedz a nie jak co niektorzy lecą sobie w żarty ;( Nie zrozumiałeś... wycena wykonana przez niektórych waszmościów też jest żartem. Stąd ta ironia... Jak to czasami trzeba wszystko Duża Literą pisać... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Adek12 Napisano 30 Styczeń Autor Share Napisano 30 Styczeń 32 minutes ago, bialawy napisał: Nie zrozumiałeś... wycena wykonana przez niektórych waszmościów też jest żartem. Stąd ta ironia... Jak to czasami trzeba wszystko Duża Literą pisać... Powodzenia No to szkoda, że tak sobie żartują z innych ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Landszaft Napisano 31 Styczeń Share Napisano 31 Styczeń No po sprzedaży lotu w kosmos u Elona Muska to Ci braknie ale jak znajdziesz drugą to polecisz !!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Adek12
Witam
Czy to luska czy jakaś rura
Długość: 40cm
Średnica: 12cm, 14cm z rantem
Pzdr
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi