Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem :-)
Ale wiem, na czyjej krótkiej smyczy Szewko spaceruje...
Podobnie, jak wiem, że on już pierdyliard razy informował o końcu Izraela, wygranej Hezz., takie tam.
A oryginału wypowiedzi Brika, który od początku, na marginesie, był kategorycznym przeciwnikiem Nath. i działań IDF nie znalazłem.

Napisano

"Stany Zjednoczone zdecydowanie odrzucają decyzję Międzynarodowego Trybunału Karnego (MTK) o wydaniu nakazów aresztowania wysokich rangą urzędników izraelskich"

"Międzynarodowy Trybunał Karny nie ma żadnej wiarygodności, a zarzuty te zostały obalone przez rząd USA. Izrael zgodnie z prawem bronił swojego narodu i granic przed ludobójczymi terrorystami. Można spodziewać się silnej odpowiedzi na antysemickie uprzedzenia Międzynarodowego Trybunału Karnego i ONZ w styczniu" — zapowiedział kongresmen Mike Waltz, wybrany przez prezydenta elekta Donalda Trumpa na przyszłego doradcę ds. bezpieczeństwa narodowego USA.

itp

itd

Napisano
18 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

"Stany Zjednoczone zdecydowanie odrzucają decyzję Międzynarodowego Trybunału Karnego (MTK) o wydaniu nakazów aresztowania wysokich rangą urzędników izraelskich"

"Międzynarodowy Trybunał Karny nie ma żadnej wiarygodności, a zarzuty te zostały obalone przez rząd USA. Izrael zgodnie z prawem bronił swojego narodu i granic przed ludobójczymi terrorystami. Można spodziewać się silnej odpowiedzi na antysemickie uprzedzenia Międzynarodowego Trybunału Karnego i ONZ w styczniu" — zapowiedział kongresmen Mike Waltz, wybrany przez prezydenta elekta Donalda Trumpa na przyszłego doradcę ds. bezpieczeństwa narodowego USA.

itp

itd

Putin może sobie tę wypowiedź powiesić w gabinecie :

"Izrael zgodnie z prawem bronił swojego narodu i granic przed ludobójczymi terrorystami."

"Rosja zgodnie z prawem broniła swojego narodu i granic przed ludobójczymi nazistami".