bodziu000000 Napisano 3 Listopad Autor Share Napisano 3 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 3 Listopad Share Napisano 3 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 4 Listopad Autor Share Napisano 4 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 4 Listopad Autor Share Napisano 4 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 5 Listopad Autor Share Napisano 5 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 8 Listopad Autor Share Napisano 8 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1974 Napisano 8 Listopad Share Napisano 8 Listopad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Listopad Autor Share Napisano 12 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 13 Listopad Autor Share Napisano 13 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano %s o %s Autor Share Napisano %s o %s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano %s o %s Autor Share Napisano %s o %s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s bjar.... Ale masz świadomość, czyim współpracownikiem jest Szewko i jakiej treści i wartości jest 99,9 % jego wpisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Mam, a to coś zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Nie wiem :-) Ale wiem, na czyjej krótkiej smyczy Szewko spaceruje... Podobnie, jak wiem, że on już pierdyliard razy informował o końcu Izraela, wygranej Hezz., takie tam. A oryginału wypowiedzi Brika, który od początku, na marginesie, był kategorycznym przeciwnikiem Nath. i działań IDF nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano %s o %s Share Napisano %s o %s Nie zmienia to chyba faktu, że pejsy raczej ugrzęźli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi