bjar_1 Napisano 2 Kwiecień 2024 Napisano 2 Kwiecień 2024 Patrzcie jaki pejsiasty złamas: Wypierdolić z Polski na momencie.
beaviso Napisano 2 Kwiecień 2024 Napisano 2 Kwiecień 2024 Nie wiem, może mój okazały nos ciąży w stronę scyzorykiem chrzczonych, ale dla mnie - jak ktoś pcha się tam, gdzie płonie ogień, to może łapy poparzyć. A z terrorystami się nie negocjuje. W tym konflikcie jestem bezwarunkowo po jednej stronie, zresztą tak samo jak w wojnie UA-RU, choć do Ukrainy można mieć mnóstwo zastrzeżeń na wielu polach. M. 1
Jedburgh_Ops Napisano 3 Kwiecień 2024 Napisano 3 Kwiecień 2024 (edytowane) Ambasador „rusofil” podkręca relację Polski z Izraelem. „Daliśmy ciała, że go przyjęliśmy” Kim jest ambasador Izraela, który zaatakował Polskę wpisem, że „antysemici zawsze pozostaną antysemitami”? - „Jest bardzo prorosyjski i proputinowski, co też tłumaczy jego dystans do Polski, a raczej antypolonizm. Jest rusofilem i siłą rzeczy patrzy przez putinowskie okulary” - powiedziała w tokfm.pl dr Agnieszka Bryc. Czyli klasyka PiSowskiej proruskiej mierzwy, żeby w roku 2022 kogoś takiego zaakceptować na (urodzonego w Moskwie) ambasadora Izraela. Edytowane 3 Kwiecień 2024 przez Jedburgh_Ops
fala Napisano 3 Kwiecień 2024 Napisano 3 Kwiecień 2024 7 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Czyli klasyka PiSowskiej proruskiej mierzwy, żeby w roku 2022 kogoś takiego zaakceptować na (urodzonego w Moskwie) ambasadora Izraela. Sikorski powinien wezwać buca na dywan i dać 24 godziny na opuszczenie kraju.
fala Napisano 3 Kwiecień 2024 Napisano 3 Kwiecień 2024 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Yety co ty tu odjaniepawlasz ?
karpik Napisano 3 Kwiecień 2024 Napisano 3 Kwiecień 2024 Coś pewnie zreburgerowali, ale tego ruskiego ścierwa nawet nie tykam.
Cypis Napisano 3 Kwiecień 2024 Napisano 3 Kwiecień 2024 W dniu 2.04.2024 o 17:46, bodziu000000 napisał: CIA ostrzegło Izrael , że w ciągu 48 godzin może nastąpić odpowiedź Iranu i to raczej nie słowna , ale dronowo-rakietowa.
karpik Napisano 3 Kwiecień 2024 Napisano 3 Kwiecień 2024 9 minut temu, Cypis napisał: CIA ostrzegło Izrael , że w ciągu 48 godzin może nastąpić odpowiedź Iranu i to raczej nie słowna , ale dronowo-rakietowa. Myślę, że mające teraz miejsce zakłócenie GPS w tamtym rejonie i "awaria" META mają z tym związek.
Rekomendowane odpowiedzi