Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem, może mój okazały nos ciąży w stronę scyzorykiem chrzczonych, ale dla mnie - jak ktoś pcha się tam, gdzie płonie ogień, to może łapy poparzyć. A z terrorystami się nie negocjuje. W tym konflikcie jestem bezwarunkowo po jednej stronie, zresztą tak samo jak w wojnie UA-RU, choć do Ukrainy można mieć mnóstwo zastrzeżeń na wielu polach.

M.

• Super 1
Napisano (edytowane)

Ambasador „rusofil” podkręca relację Polski z Izraelem. „Daliśmy ciała, że go przyjęliśmy”

Kim jest ambasador Izraela, który zaatakował Polskę wpisem, że „antysemici zawsze pozostaną antysemitami”? - „Jest bardzo prorosyjski i proputinowski, co też tłumaczy jego dystans do Polski, a raczej antypolonizm. Jest rusofilem i siłą rzeczy patrzy przez putinowskie okulary” - powiedziała w tokfm.pl dr Agnieszka Bryc.

Czyli klasyka PiSowskiej proruskiej mierzwy, żeby w roku 2022 kogoś takiego zaakceptować na (urodzonego w Moskwie) ambasadora Izraela.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
7 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Czyli klasyka PiSowskiej proruskiej mierzwy, żeby w roku 2022 kogoś takiego zaakceptować na (urodzonego w Moskwie) ambasadora Izraela.

Sikorski powinien wezwać buca na dywan i dać 24 godziny na opuszczenie kraju.

Napisano
W dniu 2.04.2024 o 17:46, bodziu000000 napisał:

CIA ostrzegło Izrael , że w ciągu 48 godzin może nastąpić odpowiedź Iranu i to raczej nie słowna , ale dronowo-rakietowa.

Napisano
9 minut temu, Cypis napisał:

CIA ostrzegło Izrael , że w ciągu 48 godzin może nastąpić odpowiedź Iranu i to raczej nie słowna , ale dronowo-rakietowa.

Myślę, że mające teraz miejsce zakłócenie GPS w tamtym rejonie i "awaria" META mają z tym związek.