fala Napisano 26 Listopad 2023 Napisano 26 Listopad 2023 52 minuty temu, bodziu000000 napisał: Bodziu ty wiesz o co biega? Bo j jakoś doczytać się nie mogę..... Cytuj
100icki Napisano 26 Listopad 2023 Napisano 26 Listopad 2023 2 minutes ago, fala napisał: Bodziu ty wiesz o co biega? Bo j jakoś doczytać się nie mogę..... Przetłumaczone z hebrajski przez google Zanim operacyjne zawieszenie broni weszło w życie, samoloty Sił Powietrznych, kierowane przez wywiad Shin Bet i Sił Obronnych Izraela, zabiły pięciu wyższych dowódców organizacji terrorystycznej Hamas w Strefie Gazy. Cytuj
fala Napisano 26 Listopad 2023 Napisano 26 Listopad 2023 (edytowane) 2 minuty temu, 100icki napisał: Przetłumaczone z hebrajski przez google Zanim operacyjne zawieszenie broni weszło w życie, samoloty Sił Powietrznych, kierowane przez wywiad Shin Bet i Sił Obronnych Izraela, zabiły pięciu wyższych dowódców organizacji terrorystycznej Hamas w Strefie Gazy. THX. Well done. Edytowane 26 Listopad 2023 przez fala Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 27 Listopad 2023 Napisano 27 Listopad 2023 "Przetłumaczone z hebrajski przez google" O czym ifno, z podaniem stanowisk i nazwisk, wrzuciłem chwilę wcześniej :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi