adam1234 Napisano 15 Czerwiec Autor Napisano 15 Czerwiec 22 godziny temu, bjar_1 napisał: O, take te Sri Lanki. Ja mam taką grubszą miedzianą jak dawny funt brytyjski.
adam1234 Napisano 15 Czerwiec Autor Napisano 15 Czerwiec 23 godziny temu, sebek1974 napisał: A skoro tu o wózkach mowa, to zapewnie przyszła do nas z uchodżcami. Takiego czegoś nigdy nie widziałem na oczy? Czyżby Libia, Irak itp.
sebek1974 Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec W dniu 15.06.2026 o 11:20, adam1234 napisał: Takiego czegoś nigdy nie widziałem na oczy? Czyżby Libia, Irak itp. Sztuczna inteligencja wyczwierkała mi, że to pół Afgańczyk. 1
adam1234 Napisano 3 Lipiec Autor Napisano 3 Lipiec W dniu 2.07.2026 o 19:27, hipolit-O4 napisał: Leżało na trawniku gdzie stał kontener na gabaryty. Miałem taką ale zakopałem na plaży koło Ostrowa WLKP.
sebek1974 Napisano 3 Lipiec Napisano 3 Lipiec 2 minuty temu, adam1234 napisał: Miałem taką ale zakopałem na plaży koło Ostrowa WLKP. Ale w jakim celu ją zakopałeś´?
hipolit-O4 Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 3.07.2026 o 20:06, sebek1974 napisał: Ale w jakim celu ją zakopałeś´? Mój kuzyn jeździ po egzotycznych plażach na całym świecie. Daję jego dzieciom mocno zleżałe monety z Kościuszką, Kopernikiem, kolumną Zygmunta, Nowotką itp. aby wrzuciły w piasek na plaży. Mam nadzieję że ktoś w sieci pochwali się dziwnym znaleziskiem z plaży w Acapulco czy Malediwów.
Rekomendowane odpowiedzi