bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 30 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Czy jest w tym burdelu jakis Moderator? Co mine obchodza wywody jakichs wypierdkow mamuta.... schowajcie se swoje animozje w buty i zostawcie to forum ktore kiedys bylo fajne w swietym spokoju.... rzygac sie chce... Możesz włączyć ignorowanie niektórych użytkowników.
Der Panzerfahrer Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 4 minuty temu, bjar_1 napisał: Możesz włączyć ignorowanie niektórych użytkowników. Moge... ale czy to jest moja rola? Moje zadanie? Ale dziekuje za Twoja sugestie
Der Panzerfahrer Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 9 minut temu, bjar_1 napisał: No nikt inny Ci tego nie kliknie. Ale Admin jest od tego zeby trzymac urzytkownikow w ryzach... poza tym jak wylacze tego czy innego trolla to wpisy traca sens... wiec narazie zostaje jak jest... Jeszcze raz dzieki za podpowiedzi
bodziu000000 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 (edytowane) Edytowane 9 Czerwiec 2023 przez bodziu000000
vis1939 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 Parodia, szkoda im było ten sprzęt wysyłać...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 btw.... Z ciekawości, pytanie kieruję do krytyków- a co na to wszystko, np Cyryl? Słyszał ktoś, widział ktoś, jakieś słowa krytyki czy napiętnowania postępowania od A- Putin, do Z- jakiś anonimowy muzyk.... PS Wiem, wiem- pacjent ocieka złotem, marzy mu się Imperium, zblatowany z Kremlem od lat a i prawdopodobnie TW...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 Vis poczekajmy co będzie dalej. Przełamywanie budowanych od miesięcy pozycji musi generować straty, nie ma siły.
vis1939 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 14 minut temu, bjar_1 napisał: Vis poczekajmy co będzie dalej Ja się właśnie obawiam co będzie dalej, skoro najlepszy dostępny sprzęt rzuca się do rozpoznania bojem w charakterze trału minowego Pierwszy rzut wiadomo, praktycznie na wybicie i zdaje sobie z tego sprawę.
Der Panzerfahrer Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 28 minut temu, Czlowieksniegu napisał: btw.... Z ciekawości, pytanie kieruję do krytyków- a co na to wszystko, np Cyryl? Słyszał ktoś, widział ktoś, jakieś słowa krytyki czy napiętnowania postępowania od A- Putin, do Z- jakiś anonimowy muzyk.... PS Wiem, wiem- pacjent ocieka złotem, marzy mu się Imperium, zblatowany z Kremlem od lat a i prawdopodobnie TW... Po kiego wala te przepychanki.... nie potrafisz panie Moderator emocji powstrzymac? Kto jak nie Ty ma Studio temperamenty... stan w koncu ponad tym szambem grzmotnij lopata w stol i zakoncz te przepychanki... kto jak nie Ty... 1
Der Panzerfahrer Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 Masz studzic temperamenty.... mialo byc... sorry 1
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 Panzer... Ja próbuję, co rusz, pokazać, że wojna na Ukrainie, to nie tylko Gruz 200-300, ale N innych zdarzeń, które jej towarzyszą... Land.. ma prawo bronić szarego Rosjanina, a ja pokazuję, ile instytucji państwa jest w tą wojnę po obu stronach zaangażowane... A, że gore, w którym się karpik specjalizuje, wg mnie jest bez sensu, to już inna bajka...
Der Panzerfahrer Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 2 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Panzer... Ja próbuję, co rusz, pokazać, że wojna na Ukrainie, to nie tylko Gruz 200-300, ale N innych zdarzeń, które jej towarzyszą... Land.. ma prawo bronić szarego Rosjanina, a ja pokazuję, ile instytucji państwa jest w tą wojnę po obu stronach zaangażowane... A, że gore, w którym się karpik specjalizuje, wg mnie jest bez sensu, to już inna bajka... Szefie.... Twoja rola tutaj nie polega na tym zeby kogos uswiadamiac... Ty masz dbac o porzadek.... a to co tu sie dzieje... niestety takze z Twojej przyczyny zakrawa na slowa ostrej krytyki... po co tu jest moderacja skoro kazdy pisze i wymysla co mu sie podoba... koledzy.... chlew tu sie zrobil niemozliwy... przykro to pisac ale mysle ze sporo kolegow tutaj podziela moje zdanie
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 Kiedy Ty się ostatnio logowałeś? Chlew tu jest z 10 lat już jakbyś nie zauważył :)
Der Panzerfahrer Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 4 minuty temu, bjar_1 napisał: Kiedy Ty się ostatnio logowałeś? Chlew tu jest z 10 lat już jakbyś nie zauważył :) Nie musze sie logowac zeby widziec co tu sie dzieje... wchodze tu codzien bez login... ale w koncu jesli nikt ... to ja podniose ten temat... a bylo tak fajnie i rzeczowo... super materialy porady wskazowki... a teraz? Kazdy temat slizga w polityke.... nie po to tu zagladam... nie po to chce tu byc...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2023 Napisano 9 Czerwiec 2023 E tam opowiadasz... Mnie się na przykład podoba ;)
Rekomendowane odpowiedzi