Skocz do zawartości

Figury rozdział VIII

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Pany- mnie nie o powiązanie facjaty z nazwiskiem chodziło, a miejsce i czas zrobienia tego, jakże ładnego, zdjęcia...

Wiem skąd te zdjęcie ale gumno mnie jakoś obchodzą ich gorzkie żale.

1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Pany- mnie nie o powiązanie facjaty z nazwiskiem chodziło, a miejsce i czas zrobienia tego, jakże ładnego, zdjęcia...

Niech se skarżą TVN przed wszystkimi sądami.

Wiesz, ile po wyborach pożyje TV Republika utrzymywana wyłącznie przez pisowską mafię ze spółek skarbu państwa? Słychać wycie? Znakomicie.

Je....

"Niech se skarżą TVN przed wszystkimi sądami."

Ale doceń, że historia zatoczyła koło i to co Ziobro na forum PE zaczął, kanalie właśnie kończą...
Że o fantazji samego występu więcej nie wspomnę, poza miejscem, tematem i ogłoszeniem, jakie to śmiertelnie poważnie żądania wobec Discovery mają :-)

1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Musi dramat i pieluchy pełne, skoro zaczyna się wysyp memów...

Patrząc na statystyki kto i jakie memy tu wstawia w przeważającej ilości to w pierwszej chwili myślałem że to krytyka antypisu ;)

takafura

"Patrząc na statystyki kto i jakie memy tu wstawia w przeważającej ilości to w pierwszej chwili myślałem że to krytyka antypisu ;) "

W sumie może i masz rację- Glapiński to człowiek-mem...

Ale- jak tam przykłady prorosyjskich wypowiedzi Giertycha? Wczoraj zacząłeś, ale zapewne z bardzo ważnych powodów, mimo próśb, nie zdążyłeś podać... Może teraz? Nie krępuj się, proszę...

Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Ale- jak tam przykłady prorosyjskich wypowiedzi Giertycha? Wczoraj zacząłeś, ale zapewne z bardzo ważnych powodów, mimo próśb, nie zdążyłeś podać... Może teraz? Nie krępuj się, proszę...

Skupiałem  się tylko i wyłącznie na RS i tego sie trzymajmy.

To nie kwestia krępowania się, nie śledzę twórczości tak barwnej i płodnej postaci jak Koń :)

takafura

Muszę cię przeprosić... O RG w

"Można się wtedy spotkać z cytatami z np. Romana Giertycha. "

inny wyznawca pisał...

Ale, z ciekawości- jak to jest...

Jednym z zarzutów wobec RS są jego kontakty z ZEA... że to mordercy, satrapia, itp, itd... Już pal licho, że w przypadku głosowań, głosował tak jak cała jego frakcja parlamentarna i... przedstawiciele przewodniej partii narodu z przydawkami...

Ale, jak widzę, żadnej reakcji i wątpliwości nie budzi, że do Iranu*, na obchodach rocznicy rewolucji, z Europy, występowali "tylko" polski i węgierski dyplomaci...

* raczej nie muszę przypominać-informować, co się w Iranie dzieje i ile jest ofiar śmiertelnych po stronie protestujących...

Węgry nie zgodziły się na wspólną notę protestacyjną unijnych władz skierowaną do Gruzji ws. Micheila Saakszwilego - podaje RMF FM. W nocie miał znaleźć się apel dotyczący przerwania odbywania kary przez gruzińskiego prezydenta i pozwolenia mu na leczenie w Polsce. Do wystosowania takiej noty konieczna jest jednak jednomyślność. Unijni dyplomaci przekonują węgierskie władze do zmiany zdania.

2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

Ale, z ciekawości- jak to jest...

Jednym z zarzutów wobec RS są jego kontakty z ZEA... że to mordercy, satrapia, itp, itd... Już pal licho, że w przypadku głosowań, głosował tak jak cała jego frakcja parlamentarna i... przedstawiciele przewodniej partii narodu z przydawkami...

Ale, jak widzę, żadnej reakcji i wątpliwości nie budzi, że do Iranu*, na obchodach rocznicy rewolucji, z Europy, występowali "tylko" polski i węgierski dyplomaci...

* raczej nie muszę przypominać-informować, co się w Iranie dzieje i ile jest ofiar śmiertelnych po stronie protestujących...

Dyplomata to zawód, nie ma za dużego wyboru - prowadzi pewna grę ( to co widzimy) aby zrealizować swoją misję ( to wychodzi po czasie). Najczęściej jest to misja zgodna z interesami kraju który reprezentuje.

Zaś RS kasuje mega kasę za doradztwo ( czy raczej lobbing ?). I skoro bierze kasę to jest do czegoś tam zobowiązany - nia ma bata, tak to działa, nawet szejkowie nie rozdają setek tyś. zł miesięcznie za free...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie