Tyr Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Rolnicze czy wojskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1 toska Napisano 26 Kwiecień 2022 Share Napisano 26 Kwiecień 2022 Się pędzi sie ma Jak się zaturlam do domu wstawie więcej fot tej mojej radliczki to może wyjdzie z jakiego kultywatora pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Osobiście śruby o przekroju kwadratowym spotykałem w sprzęcie rolniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Ząb kultywatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toska Napisano 25 Kwiecień 2022 Share Napisano 25 Kwiecień 2022 Stopka kolby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 26 Kwiecień 2022 Share Napisano 26 Kwiecień 2022 9 godzin temu, takafura napisał: Osobiście śruby o przekroju kwadratowym spotykałem w sprzęcie rolniczym. Mam to samo skojarzenie. Stary sprzęt rolniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toska Napisano 26 Kwiecień 2022 Share Napisano 26 Kwiecień 2022 (edytowane) Dalej upieram się przy swoim Znalezione razem z kawałkiem drewna kolby Jak będę miał chwilę ze zrobię więcej zdjęć. Ta Tyra jest tylko po przejściach i jest wyprostowana moja ma kształt łuku z lekko zgiętą końcówką. Edytowane 26 Kwiecień 2022 przez toska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 sqr Napisano 26 Kwiecień 2022 Share Napisano 26 Kwiecień 2022 To co jest identyfikowane, to jest tzw. redliczka, a nie żadna stopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Tyr Napisano 26 Kwiecień 2022 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2022 Chyba na stopkę zbyt masywne... btw...toska co ty żłopiesz? To wygląda na jakiś liver killer;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 toska Napisano 26 Kwiecień 2022 Share Napisano 26 Kwiecień 2022 No tak to wygląda jeśli to tezy od brony to sypie głowę popiołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Tyr
Rolnicze czy wojskowe?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi