hipolit-O4 Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 https://wydarzenia.interia.pl/pomorskie/news-pomorskie-czyscil-w-myjni-samochodowej-lufe-karabinu-maszyno,nId,5589513 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 Nagroda Darwina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 18 Październik 2021 Autor Share Napisano 18 Październik 2021 22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Nagroda Darwina... Dla policjanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 Stowarzyszeni się sami odstrzelą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 5 godzin temu, hipolit-O4 napisał: Dla policjanta. Dokładnie to samo przyszło mi na myśl. Jak można być takim skończonym idiotą żeby zgłosić kawałek zardzewiałego rupiecia jako broń czy jej element na którego posiadanie trzeba mieć pozwolenie?!?! Ech... Normalnie tylko staniesz w krzakach, wyjmiesz fajfusa żeby się odlać i już posądza cię o to że uprawiałeś ekshibicjonizm albo że próbowałeś kogoś zgwałcić bo w końcu wyjąłeś narzędzie do popełnienia przestępstwa albo co gorsza odlewałeś się przy przedszkolu.. oooo... To już kalapitus. No chyba że jesteś księdzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julekcezar Napisano 18 Październik 2021 Share Napisano 18 Październik 2021 44 minuty temu, bialawy napisał: Dokładnie to samo przyszło mi na myśl. Jak można być takim skończonym idiotą żeby zgłosić kawałek zardzewiałego rupiecia jako broń czy jej element na którego posiadanie trzeba mieć pozwolenie?!?! Ech... Normalnie tylko staniesz w krzakach, wyjmiesz fajfusa żeby się odlać i już posądza cię o to że uprawiałeś ekshibicjonizm albo że próbowałeś kogoś zgwałcić bo w końcu wyjąłeś narzędzie do popełnienia przestępstwa albo co gorsza odlewałeś się przy przedszkolu.. oooo... To już kalapitus. No chyba że jesteś księdzem Problem rozchodzi się o to, że w ubojce nie ma definicji destruktu Gdyby była nikt by się nie musiał wozić z takimi głupotami po sądach. Ewentualnie definicja broni pcu zrobiona w taki sposób, żeby samemu można było se zdekować i mieć gwarancję, że nikt się nie czepi. Ale lepiej robić przestępców ze zbieraczy złomu z wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 21 Październik 2021 Share Napisano 21 Październik 2021 Wracając na chwilę do zagadnienia... Tak przyszło mi do głowy... Skoro nie ma definicji destruktu i nawet za posiadanie fragmentu broni można dostać zawiasy to idąc dalej tym tropem za taki kawałek też się zawias należy? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2021 Share Napisano 22 Październik 2021 Najlepsze a w artykule jest to, że facet wykopał to coś przy pomocy wykrywacza metali - ja do kopania zawsze używałem łopaty tudzież czasami buta. Ale wykrywacza... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.