pawel-madzelan Napisano 12 Wrzesień 2020 Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Witam, Czy można dokonać identyfikacji do kogo należał taki krzyż i ewentualnie ile może być warty. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2020 Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Z ewentualnie, to do Bjara i Tyfusa.. Choć ostatnio i Cyrograf się ujawnił, ale On herbatę pije, więc może być dziwny w zachowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Wrzesień 2020 Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Osobiście nie podejmuję się wycen, jedynie odsyłam do adekwatnego działu "Wycena". Ponadto nie mam zamiaru odbierać pracy Kolegą, w końcu to źródło ich utrzymania. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Wrzesień 2020 Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Tanie to nie jest. Dom lub apartament w bloku z płyty kupisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 12 Wrzesień 2020 Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Z płyty OSB.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Wrzesień 2020 Share Napisano 12 Wrzesień 2020 Około 4000-5000 złotych. P.S. Na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 https://allegrolokalnie.pl/oferta/krzyz-sw-jerzego No i powiedziałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Teraz, bialawy napisał: https://allegrolokalnie.pl/oferta/krzyz-sw-jerzego No i powiedziałeś... Biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-madzelan Napisano 13 Wrzesień 2020 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Sprzedać chyba jednak nie będę chciał. Ale chętnie bym się dowiedział do kogo mógł należeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Kurde, dobra cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 sqr- dobra cena, bo Bjar chce uprzedzić Tyfusa i jak najtaniej wyrwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 biore w ciemno- daje 1000 ojro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 To sprzedajesz czy nie? Mam licytować, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Nie wtryniaj mi sie Bjar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Spadówa kolo. Byłem pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-madzelan Napisano 13 Wrzesień 2020 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Panowie, Dzięki za oferty, ale narazie sprzedać jednak nie chcę. Jak możecie to pomóżcie w identyfikacji do kogo należał... Dzięki i pozdrawiam P.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Identyfikacja właściciela w archiwum w Moskwie kosztuje na polskie około 300 zł. Odejmij mi od rachunku jak będę kupował, to powiem czyj był ten krzyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 2 godziny temu, mensguth6 napisał: biore w ciemno- daje 1000 ojro Nie mówi się ojro tylko jewro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Pacze i oczom nie wierzę... Cena już 5900... Toć to szok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Teraz, bialawy napisał: Cena już 5900... Toć to szok! No niestety. Tyle to jest warte, bo to unikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 A nie potrzebujesz drabiny, która się przyśniła św. Jakubowi? Aluminiowa, tanio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Juto idę do banku po kredyt, bo tyle gotówki nie mam, a muszę to mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Drugi w kolejce byłeś, tak tylko przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialawy Napisano 13 Wrzesień 2020 Share Napisano 13 Wrzesień 2020 Niebo żeby ktoś podbijał... tylko sprzedający podniósł cenę i po jakimś czasie zakończył aukcje... Ale fantazję to trzeba mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.