jensen87 Napisano 16 Sierpień 2019 Napisano 16 Sierpień 2019 Proszę mi coś o tyn powiedzieć. Czy są wgl bezpieczne?
vis1939 Napisano 16 Sierpień 2019 Napisano 16 Sierpień 2019 Oj powiało jak na odkrywcy za starych dobrych czasów.A już gotów był człowiek pomyśleć, że nikt nie znosi "pełnych" rozrywek na garaż
Julekcezar Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Taka rada na przyszłość, jak nie wiesz, czy coś jest bezpieczne zostaw i nie ryzykuj, jak się okaże że bezpieczne najwyżej się po to wrócisz. Ręce są tylko dwie i nie odrastają.
predi888 Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 strzelony pocisk pzgr 39/pzgr 39/43 z zapalnikiem dennym, dość niebezpieczna znajdka a to drugie to chyba zwłoki zapka ktm 1, bezpieczny
bjar_1 Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Teraz, vis1939 napisał: Oj powiało jak na odkrywcy za starych dobrych czasów.A już gotów był człowiek pomyśleć, że nikt nie znosi "pełnych" rozrywek na garaż Może chce mieć wzmiankę o sobie w tv. Teraz, jensen87 napisał: Proszę mi coś o tyn powiedzieć. Czy są wgl bezpieczne? Możesz je zdeaktywować sam bez żadnego problemu. Imadło i młotek masz?
jensen87 Napisano 17 Sierpień 2019 Autor Napisano 17 Sierpień 2019 Wszystko jest hehe. Wytłumaczył byś mi jak to dezaktywowac
jensen87 Napisano 17 Sierpień 2019 Autor Napisano 17 Sierpień 2019 5 godzin temu, Julekcezar napisał: Taka rada na przyszłość, jak nie wiesz, czy coś jest bezpieczne zostaw i nie ryzykuj, jak się okaże że bezpieczne najwyżej się po to wrócisz. Ręce są tylko dwie i nie odrastają. Masz 100% racji Ale nie mogłem się powstrzymać hehe wiesz jak jest
bjar_1 Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Teraz, jensen87 napisał: Wytłumaczył byś mi jak to dezaktywowac Stukaj w to z tyłu, w to takie wystające.
Czlowieksniegu Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Bjar- a co będzie, jak ktoś sprytny inaczej postanowi, powołując się na Ciebie, faktycznie w ten sposób?
toska Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Jak stukanie to raczej nie zdoła się na nic powołać. Yeti tak swoją drogą to na starym forum łatwiej było znaleźć info czego nie taszczyć do domu.
Czlowieksniegu Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Toska- na Forum, idąc tym tropem, brakuje sporej ilości informacji... Dwa- jest takie cuś: " Uwaga, zabronione jest zamieszczanie próśb o identyfikację niewypałów, niewybuchów, zapalników, części, elementów lub przedmiotów których posiadanie jest prawnie zabronione" Trzy- ja się w takich wątkach gościnnie udzielam- kabumy nigdy mnie nie interesowały.
toska Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Ja wiem że ty z natury strachliwy jezdeś i wszelakiego huku się boisz, ale są tacy co im się łapki pocą na samą myśl o takowym. Co nie zmienia faktu że jak się cymbał zaprze to i tak okna trzeba będzie wstawiać. Bardziej z natury rzeczy o zielonych się martwić należy bo ci nawet nie będą wiedzieć co ich jonder pozbawiło.
Czlowieksniegu Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 " Ja wiem że ty z natury strachliwy jezdeś i wszelakiego huku się boisz ..." A kiedy Ty miałeś okazję poznać moją koleżankę małżonkę, która że z metra cięta powtarza jak mantrę "Skoro mnie nie widać, musi mnie być słychać". A co do rozrywek- nawet najlepiej wymyślone Forum nie zastąpi zdrowego rozsądku i objawów instynktu samozachowawczego.
toska Napisano 17 Sierpień 2019 Napisano 17 Sierpień 2019 Najróżniejsze są takie małe nie widać a czuć jak już za późno.
Pytanie
jensen87
Proszę mi coś o tyn powiedzieć. Czy są wgl bezpieczne?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.