balans Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Jak w temacie i wojna była już tuż tuż. A nasi na pomoc Wielkiemu Wujowi mieli podobno wysłać do Iranu specjalsów z WOT, a na forum dziwna cisza... Mnie najbardziej spodobał się komentarz: "Trump dostał plaskacza i się scykał". To mu się zresztą należało jak chłopu ziemia. Brawo Persowie! https://www.defence24.pl/wiadomosci/trump-iran-popelnil-ogromny-blad-zestrzelenie-amerykanskiego-drona- Link to comment Share on other sites More sharing options...
les05 Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Przed wyborami w USA wojna z Iranem? Mało prawdopodobne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predi888 Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Dron wleciał w przestrzeń powietrzną Iranu i został zestrzelony, normalnie szok i niedowierzanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Kurka, Balans ja to się obawiam, że ty zaraz zaczniesz z procy strzelać do Amerykanów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balans Posted June 23, 2019 Author Share Posted June 23, 2019 57 minut temu, Tyr napisał: Kurka, Balans ja to się obawiam, że ty zaraz zaczniesz z procy strzelać do Amerykanów. Przez kilkadziesiąt lat byłem wręcz fanatycznym sympatykiem USA - bardzo się na nich zawiodłem. Jeszcze bardziej to chyba się zawiodłem na naszej "Solidarności", ale w sumie na jedno wychodzi, bo do obu mam teraz głęboki uraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipolit-O4 Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Atak miał być odwetem za za tankowce.Może ów dron miał wskazywać cele w Iranie?Iran strącajac tego bezzałogowca zdusił agresję w zarodku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirit of Warsaw Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Dowcip tygodnia: https://fakty.interia.pl/swiat/news-mosad-za-ostatnimi-atakami-w-rejonie-zatoki-perskiej-stal-ir,nId,3072888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.