Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 a niektórzy mają za wielkie g.. 74 na plusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Pewien niestabilny użytkownik robi wszystko co potrafi, aby Formozę dojechać... Cóż- niech mi zaufa... Liczba klonów nie jest nieograniczona a nikt nie będzie po nim płakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2019 a co z tym drugim co ma 74? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest. To się porobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2019 zamiast autentycznego docenienia wiedzy-wzajemne cmokanie się po rowie o tych samych poglądach .Bravo Vy;) Zlikwidujcie to bo zmyłki robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Patrz a Śniegu ma reputację na poziomie 0. Co to znaczy? Puszcza się, czy co? Może by gdzieś zadzwonić, wyjaśnić, bo szkoda chłopa. Taki był progresywny, postępowy, nowoczesny, kreatywny i tak mu wyszło. Smuteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2019 Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Po pierwsze primo- zazdrościsz? Po drugie primo- modów to-to nie obejmuje. Po trzecie primo- jak tam z anulowaniem Raportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2019 Śnieżnemu można wybaczyć, mieszka na bombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Czerwiec 2019 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2019 to ja Ci nie mogę serduszka dać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 15 Lipiec 2019 Share Napisano 15 Lipiec 2019 W dniu 14.06.2019 o 16:09, Czlowieksniegu napisał: Pewien niestabilny użytkownik robi wszystko co potrafi, aby Formozę dojechać... Cóż- niech mi zaufa... Liczba klonów nie jest nieograniczona a nikt nie będzie po nim płakał. Dzisiaj przypadkiem znalazłem ten wątek, dzięki Tyr... Człowiekuśniegu, kto ma Tobie zaufać? Ja czy on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2019 A tak swoją drogą to apeluję do moderów o przyznanie koledze Kopijnik, przynajmniej tylu pozytywnych reputacji ile ma Bodzi000000000. Tak zbiorczo, za wiedzę i całokształt Jego bytności na forumie:) Nie wstyd Wam, że Kopi tak łyso ma przy nicku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Lipiec 2019 Share Napisano 18 Lipiec 2019 Kopi, jak Go znam, jest ponad takie przyziemne fiu-bździu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Lipiec 2019 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2019 Też tak myślę... Alę, alę... Zróbcie to dla obecnych uższytkowników, bo wyjdzie na to, że jakaś fala to ekspert;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Lipiec 2019 Share Napisano 18 Lipiec 2019 a tam reputacja - tasak to je ano... ... jazu chryste moj aortografia jest naprawde wygurowna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 10 Październik 2020 Share Napisano 10 Październik 2020 Zabawne zjawisko z tymi reputacjami. Jeszcze nikomu nie wystawiłem ani jednego negatywa - i nigdy nie wystawię - ale jacyś biedni nieszczęśnicy bawią się tym werkiem na całego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.