Koloman Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 Ad formoza58 2018-11-14 21:02:19Rumpler C.I - kraksa Norwida-Kudło 1
Sedco Express Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 AD. Potez XXV z bombą."Bardzo mi przykro ale nie jest to Potez XXV a Potez XXVII GR (Grand Recognaise -wersja dalekiego zasięgu) i nie ma omby",.Ta omba" to prawa chłodnica (druga z lewej strony) Lamblin prod.francuskiej. Budowane potem na licencji w PWS Potezy XXVIIA2 miały już chłodnice taśmowo-ulowe. 1
formoza58 Napisano 15 Listopad 2018 Autor Napisano 15 Listopad 2018 No to pojechałem po bandzie", sugerując się opisem na licytacji. A wiesz jak bardzo mi przykro i głupio ? Chyba bardziej to drugie.:-(
Sedco Express Napisano 15 Listopad 2018 Napisano 15 Listopad 2018 No problem ! Wszak dzięki forum poszerzamy naszą wiedzę w tym temacie :-) 1
formoza58 Napisano 15 Listopad 2018 Autor Napisano 15 Listopad 2018 Oczywiście, tym bardziej, ze jak kiedyś wspomniałem, temat Lotnictwa nie jest u mnie priorytetowy.A dzięki Tobie i li Tylko Tobie ciągle się uczę w tym temacie i uczył się będę :-)Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi