Skocz do zawartości

Czy ktoś szukał w okolicach Białołeki i Nieporętu?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • Odpowiedzi 543
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Witam ponownie !!!!! Aby odświerzyć wątek zamieszczam dzisiejsze fotki z weekendu. Na początek wyszedł taki oto hełmik...a póżniej drugi taki sam.

Napisano
Specjalnie to zrobiłeś .... perfidnie wykrorzystałeś weekend kiedy jestem kontuzjowany - bo musiałem iść do roboty pt, so i niedz. !!
Ale już we wtorek - na B. szykuję słodką zemstę !
Koniecznie bierz wolne abyś mógł z rozmażeniem podziwiać moje fanty - podpierając się tym ..... pożal się Boże ..... marnynm .... eee ... Mauserkiem ...

;-)

Łobuzie Ty !! Czemu mi to zrobiłeś ? ;-)))

P.s. a tak serio to gratuluję - Ty jak zwykle nie zawodzisz ..
Napisano

Witam,
w zalaczniu troche zlomu znalezionego na terenie Bialoleki. Nie rzuca to wszystko na kolana, ale sa to rzeczy znalezione bez wykrywki. Ogolnie mowiac kupa lusek od Mosina i ppsz, troche lusek wiekszego kalibru (prawdopodonie tez ruskie), no i w koncu cos niemieckiego - bakielitowe pudeleczko na srodek odkazajacy sygnowane jmh 1943. Pozdrawiam.

• 2 months later...
Napisano
Poniewaz nie jestem bardzo jeszcze zorientowany w topografi bialoleki i okolic ,prosze wyjasnijcie mi gdzie sie znajduje owe Wzgórze 104?
Z gory dzieki !
Pozdro
Nashorn.
Napisano
Znów w dłoni zamiast
płaskiej butelki
znany kształt kolby
od parabelki .... ! "

Kazik S.

Jakże na temat ;-)

pozdrawiam -kocur

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie