Posokowiec Napisano 27 Styczeń 2018 Share Napisano 27 Styczeń 2018 Wiem, wiem, wiem. Już tyle o tym było pisane, mówione, ale czym więcej czytam, tym głupszy jestem.Parę razy w życiu maiłem wykrywacz w ręku, ale to tylko dzięki uprzejmości kolegi. Podobało mi się. Chciałbym bardziej się zaangażować w to hobby, ale zdurniałem już. Nie wiem co powinienem kupić w okolicy 1 tys. złotych. Jaki sprzęt?Wiem, że to zależy ode mnie, od tego co chcę, ale chciałbym, żeby ktoś zdecydowanie mi coś polecił na początek - bez robienia jeszcze większej wody z mózgu niż już sam sobie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerome2 Napisano 27 Styczeń 2018 Share Napisano 27 Styczeń 2018 Jak nie wiesz co wybrać, to odpuść sobie detektorystyke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Styczeń 2018 Share Napisano 27 Styczeń 2018 Tym bardziej, że teraz represje aparatu ucisku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posokowiec Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2018 w poważaniu mam represje i aparat. Na działce swojej będę ganiał z detektorem.A teraz liczyłbym na radę doświadczonych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 28 Styczeń 2018 Share Napisano 28 Styczeń 2018 Proponuje trochę poczytać i kuknąć na YTwybór jest prosty w tej cenie (nówka lub używka)To jest dobra rada od doświadczonego na początek czytamy + yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posokowiec Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2018 Heh, dzięki ci łaskawco za dobrą radę. Oby tobie tak w życiu pomagali jak ty innym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerome2 Napisano 28 Styczeń 2018 Share Napisano 28 Styczeń 2018 Posokowiec, nawet na swojej działce musisz miec pozwolenie od WKZ... więc nie bądź taki kozak. I poczytaj forum, a nie zaśmiecasz forum setnym pytanaiem o wybór sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posokowiec Napisano 28 Styczeń 2018 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2018 Po raz kolejny mogę tylko podziękowac za radę. Jak coś jest dla ciebie smieciem, nie czytaj, nie odpowiadaj i będzie git.Myślałęm, ze forum jest po to , żeby szukać miedzy innymi wsparcia. Ale widzę, że tu jest jak w całym kraju. Jad i zawiść. Czym mocniej się dokopie ziomkowi z kraju tym lepiej. Typowe nasze zachowanie, po dziadkach Kargulach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2018 Share Napisano 29 Styczeń 2018 http://odkrywca.pl/wykrywacz-za-500-zlotych-1000-zlotych-2000-zlotych-,698386.html#698386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 Żeby cię bardziej pobudzić;Rozumiem że już poczytałeś , pooglądałeś , co nie co na YT.To dawaj teraz coś od siebie , napisz co masz na oku wybierz kilka modeli w twoim pułapie cenowym którymi jesteś zainteresowany.napisz co cie interesuje na co się nastawiasz co chcesz szukać ;) ?CzekamyPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Bierz używany Fisher F2 i będziesz zadowolony, wychaczysz go już za 6 stówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 3 Luty 2018 Share Napisano 3 Luty 2018 Jeśli ręce opadają, to zakup wykrywacza odpuść a ten 1000zł przeznacz na leczenie (rąk). Chociaż z takim budżetem na leczenie to już tylko raczej renta ciebie czeka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 4 Luty 2018 Share Napisano 4 Luty 2018 F2 to dziadostwo - zasięgu zero i baterie zżera w mgnieniu oka. A na dokładkę zużywa dwie takowe. Lepiej poczekać i dozbierać do czegoś, albo nawet zakupić sobie coś nowego w systemie ratalnym. Uważam, że na początek niezła jest X-Terra 505. A podczas zbierania okrągłej sumki na detektor, gdy się odwidzi to hobby, to można tę sumkę... np. ... przepić lub przepuścić na panienki. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 5 Luty 2018 Share Napisano 5 Luty 2018 Do 1000 euro ace z gwarancją najlepszy lub + 200 i jest x 705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posokowiec Napisano 5 Luty 2018 Autor Share Napisano 5 Luty 2018 Czy Fisher F44 będzie dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J.H. Napisano 5 Luty 2018 Share Napisano 5 Luty 2018 Nie.Kup se coś popularnego a nie dziwadło którego ani nie sprzedasz, ani nie naprawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 17 Luty 2018 Share Napisano 17 Luty 2018 J.H. moze odrazu mu jeszcze napisz żeby kupił gareta ace 250... fisher to godny uwagi sprzęt i z pewnością na początek będzie to dobry wybór,przynajmniej ci reka nie zwiendnie. A i nie obawiaj sie że będziesz musiał go naprawiać. A kiedyś sprzedać tez nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras87 Napisano 1 Marzec 2018 Share Napisano 1 Marzec 2018 Panowie doradzcie, Argo czy golden mask 4 pro ? GM moze udalo by mi sie nowke sztuke ze sklepu kupic. Jakies za i przeciw ? Dzieki z góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agentAK Napisano 8 Marzec 2018 Share Napisano 8 Marzec 2018 A może coś z rutusa. Np. starą poczciwą ale dobrą proksimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemax771 Napisano 1 Maj 2018 Share Napisano 1 Maj 2018 Dzień dobryObojętnie co wybierzesz sprzęt i tak wyląduje na sprzedaż albo będzie w komórce leżał jako ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.