Skocz do zawartości

Ręce mi opadają, Sam nie wiem co wybrać

Posokowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiem, wiem, wiem. Już tyle o tym było pisane, mówione, ale czym więcej czytam, tym głupszy jestem.
Parę razy w życiu maiłem wykrywacz w ręku, ale to tylko dzięki uprzejmości kolegi. Podobało mi się. Chciałbym bardziej się zaangażować w to hobby, ale zdurniałem już. Nie wiem co powinienem kupić w okolicy 1 tys. złotych. Jaki sprzęt?
Wiem, że to zależy ode mnie, od tego co chcę, ale chciałbym, żeby ktoś zdecydowanie mi coś polecił na początek - bez robienia jeszcze większej wody z mózgu niż już sam sobie zrobiłem.
Napisano
Posokowiec, nawet na swojej działce musisz miec pozwolenie od WKZ... więc nie bądź taki kozak. I poczytaj forum, a nie zaśmiecasz forum setnym pytanaiem o wybór sprzętu.
Napisano
Po raz kolejny mogę tylko podziękowac za radę.
Jak coś jest dla ciebie smieciem, nie czytaj, nie odpowiadaj i będzie git.
Myślałęm, ze forum jest po to , żeby szukać miedzy innymi wsparcia. Ale widzę, że tu jest jak w całym kraju. Jad i zawiść. Czym mocniej się dokopie ziomkowi z kraju tym lepiej. Typowe nasze zachowanie, po dziadkach Kargulach
Napisano
Żeby cię bardziej pobudzić;

Rozumiem że już poczytałeś , pooglądałeś , co nie co na YT.

To dawaj teraz coś od siebie , napisz co masz na oku wybierz kilka modeli w twoim pułapie cenowym którymi jesteś zainteresowany.

napisz co cie interesuje na co się nastawiasz co chcesz szukać ;) ?

Czekamy

Pozdrawiam
Napisano
F2 to dziadostwo - zasięgu zero i baterie zżera w mgnieniu oka. A na dokładkę zużywa dwie takowe. Lepiej poczekać i dozbierać do czegoś, albo nawet zakupić sobie coś nowego w systemie ratalnym. Uważam, że na początek niezła jest X-Terra 505.
A podczas zbierania okrągłej sumki na detektor, gdy się odwidzi to hobby, to można tę sumkę... np. ... przepić lub przepuścić na panienki. :D
  • 2 weeks later...
Napisano
J.H. moze odrazu mu jeszcze napisz żeby kupił gareta ace 250... fisher to godny uwagi sprzęt i z pewnością na początek będzie to dobry wybór,przynajmniej ci reka nie zwiendnie. A i nie obawiaj sie że będziesz musiał go naprawiać. A kiedyś sprzedać tez nie problem.
  • 2 weeks later...
Napisano
Panowie doradzcie, Argo czy golden mask 4 pro ? GM moze udalo by mi sie nowke sztuke ze sklepu kupic. Jakies za i przeciw ? Dzieki z góry :)
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie