fala Napisano 17 Czerwiec 2018 Share Napisano 17 Czerwiec 2018 Jakie to typowo polskie i patriotyczne" .Modlitwy o nieszczęście dla sąsiada któremu dorównać nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2018 Share Napisano 17 Czerwiec 2018 Niemiec jak baty zbiera, to zawsze spoko akurat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Czerwiec 2018 Share Napisano 17 Czerwiec 2018 Bjar, jestem przekonany że to samo napiszesz o pozostałych sąsiadach ,dobrze że Bałtyk na północy i jemu to lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Rezuny trochę mi wadzą, a do reszty nic nie mam, więc spokojnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 fala, faktycznie POprawniej i Nowocześniej jest pluć na Polskę i donosić do Brukseli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Tak samo dobrze, jak ściągać do siebie miliony rezunów, którzy dla tego że walczą (?) z Ruskimi od razu stali się naszymi przyjaciółmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 lepiej niż tych od Makreli, zawsze można wygnać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Panienki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Hahaha tak tak, już zobaczysz jak wygnasz tą ukraińską bandę złodziei i kombinatorów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 na razie nie jest źle http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/uchodzcy-z-ukrainy-polski-rzad-mowi-o-milionie-statystyki-o-183,730375.htmlCzłowiek, a Ty nie używaj takich męskich szowinistycznych eufemizmów ponieważ;)http://rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/575329,maja-ostaszewska-jesli-inteligentny-czlowiek-mowi-ze-nie-jest-feminista-to-sie-kompromituje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Ja akurat, w przeciwieństwie (?) do Ciebie jestem zdeklarowaną lesbijką... Po prostu- wolę kobiety.PS Chłopie- ogarnij się... TVN, Dziennik, co jeszcze? Może jakiś cytat z Wyborczej? Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 10:41 18-06-2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 ale feministyczną jesteś?;) Wyborcza każe sobie płacić... a szkoda bo po Radiu Erewań to najobiektywniejsze medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Tyr, tradycję donoszenia zapoczątkowali twoi idole, tylko ludzie o moralności i inteligencji pięty nawet złapani za rękę ryczą że to nie ich ręka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Bez ''jaj'' ja dałem mema na wesoło a Wy tak na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 A u Was żabki otwarte w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Tajemnica choroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 :))) Służby zawiodły, przecież każdy wie, że z Joachimem tylko tak piątkę można przybić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Weteran, nie da się traktować w formie żartu skoro z góry wiadomo że jakiś idiota zaraz się wychyli,i nie jest dziwnym że zawsze jakiś doopoliz dobrej zmiany" której się należało..... dać po ryju przed i po.http://wiadomosci.wp.pl/donald-tusk-sklada-do-sadu-wniosek-przeciwko-patrykowi-jakiemu-chce-od-niego-30-tys-zl-na-wosp-6264137274775169a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2018 A ja byleJakiego nie skomentuję, bo bym musiał sobie dożywotniego bana na Forum wlepić....Zwłaszcza, że nie wiem, co głupsze- on, czy jego tłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Both. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 fakt Trzaskowski ma zdolności zamrażania na odległość pieniędzy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec 2018 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Marcin- przestań.... proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 Tyr-dol, a tak z kasą kręcą twoi idole.http://innpoland.pl/144339,kontrola-nik-w-kancelarii-premiera-wysokie-koszty-uzytkowania-aut-kprm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 18 Czerwiec 2018 Share Napisano 18 Czerwiec 2018 file:///C:/Users/Gosia%20dell/Downloads/oswiadczenie-w-sprawie-nieprawdziwych-informacji-opublikowanych-na-portalu-innpoland-pl.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.