Hebda Napisano 25 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2017 Ten teges..Ktos sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 Hebda nie jedz bo Cię szatan opęta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 Cie rydzyk wyklnie to Ci się odbije kompotem z 12 urodzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2017 Albo rybami...Kto nie był to nie wie o czym pisze.Jak Mekka.Raz w życiu trzeba by zrozumiećTeraz jadę by przypomnieć jak to jest:)Polecam bo warto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Lipiec 2017 Share Napisano 26 Lipiec 2017 Pogo na bednarku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan76 Napisano 26 Lipiec 2017 Share Napisano 26 Lipiec 2017 Ale przy Wattim już tak o ile grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2017 Nie bylista to nic nie wiecie,karmieni papka medialna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 26 Lipiec 2017 Share Napisano 26 Lipiec 2017 Jedź Hebbda, nie słuchaj marud. Każde pokolenie powinno mieć swoją" imprezę, by na starość miało co wspominać:) Ja tam bardzo miło wspominam sobie pierwsze Jarociny, a zwłaszcza ten, na którym holenderskim wyrobem seropodobnym rzucałem w Owsiaka bo kaszanił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Mój namiot był parę razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2017 Nie chce jechac raz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 byłem 3 razy a w tym roku Mighty sounds już zaliczyłem no i urlop się kończy niestety ale z tego co widzę i tak nie ma w tym roku ciekawych koncertów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2017 Jade odpoczac swiezym" powietrzem :)Nawet nie wiem kto gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 28 Lipiec 2017 Share Napisano 28 Lipiec 2017 11 razy byłem, w tym roku spieprzyłem z urlopem:( A i skorupę moździerza przy wbijaniu śledzi w lesie można znaleźć, coś o tym wiem:P Miłej zabawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Lipiec 2017 Share Napisano 28 Lipiec 2017 Ja tam wole se te parę dni po Tatrach pozapierniczać i kimać po schroniskach,ale jak to lubi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 28 Lipiec 2017 Share Napisano 28 Lipiec 2017 Oczywiście, dlatego że urlop teraz nie wyszedł to będzie tydzień w Biesach pod koniec Sierpnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2017 Gory mnie nudza:)wlazic po same widoki mi sie nie chceW tym roku woodstock fura,to u w drodze powrotnej pola,lasy bo i sprzet w bagazniku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Jadę dzisiaj,obym nie żałował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Hebda...Ty tam nie jedź...Ciebie tam na muzułmankę przerobią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2017 Mensguth6 daj foto gdzie jestes!Moja bluze spod Lelowa masz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2017 YetiDwie noce juz jestem w cugu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2017 W kazdym razie patrzac ze sceny glownej - ok 250 m pod masztem z flaga jamajki na godzinie 10/11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 powinni sobie znaki zostawiać jak niemcy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 E 250 m od głównej sceny no, no. To może nawet jakiś koncert zobaczysz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2017 Share Napisano 4 Sierpień 2017 Pod warunkiem, że fontanny w pobliżu nie ma...I, że kanapki z domu zabrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2017 Glowna jakis namiot ja zaslania,ale lewy telebim widac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.