Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Nie pasujeDobra,w ramach znajomosci mozesz uzywac i rozpowszechniac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 U mnie od zawsze to dziadostwo towarzyszyło wyprawom do lasu. W tam roku faktyczne jakby więcej tego robactwa było... np. wczoraj ubiłem ze 40 szt.tracąc połowę owłosienia rąk :) ale było warto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 oczywiście miało być 'w tym roku' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2017 Dobre też są ostatnio wszędobylskie mrówki rudnice i nieśmiertelne pajęczyny co parę metrów rozwieszone miedzy drzewami i przyklejające się non stop do pyska.Naprawdę kontakt z leśną przyrodą bywa ostatnio milusi:)Hebda,teraz to mam focha - nie skorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 pajęczyna na twarz zwilżoną potem, taka z kokonami trupków różnych owadów ... niesamowite przeżycie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2017 Dokładnie o tym mowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Miękkie fryty nie poszukiwacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 niebieskie pastylki sa gdy miekka fryta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 ostatnio to istna zaraza u mnie, gorsze od komarów bo przed tymi to się psikniesz repelentem i masz spokój a toto? Kiedyś na wypadzie to więcej czasu spędziłem na zdejmowaniu tego z siebie niż na kopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2017 Statystyczny niedzielny grzybiarz może się dziwić,że się tu jęczy na rzeczy oczywiste w lesie.Ale jak się uprawia wykopki kilka godzin w lesie, w upale, to następuje skrajna eskalacja problemu.Inaczej się tego nie zrozumie.Po niebieskich pastylkach ciężko się schylać w lesie,nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 W sensie ze pierscien wtedy boli czy jak?Bo ja to hetero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2017 Hebda nie wiem o jakim pierścieniu mowa - ja zwykle sam łażę to może się nie znam.Ale jak mała fryta,to nie dziwne, że nic Cię nie uwiera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Visiu i Ty, wędkarz amator- a Wam nie wstyd się przechwalać, który i dlaczego większy?Jeszcze może coś o pudrowaniu noska i za chwilę Forum będzie w rejestrze stron zakazanych- paserka już na O. się zdarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 okiWracamy do tematu panzer much:)W KPN zatrzesienie ich aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2017 Wszędzie tego pełno i będzie więcej.Trzeba będzie w kombinezonie lakierniczym łazić po lasach.OTYeti wątek przebiega prawidłowo jak na Odkrywcy - leśne ssaki były,jeszcze koty,herbata i do wapna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 vis1939 (7636 / 90) 2017-07-17 20:25:24Yeti wątek przebiega prawidłowo jak na Odkrywcy..."Wcale... Bjar się coś mało udostępnia... Choć nie wiem, czy to akurat źle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Konkurencje Mu wykasowaliście , a bez tego , to Panie monopol i po cholerę ma się starać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 To ja się pytam gdzie jest Jacek?!Ma wrócić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 17 Lipiec 2017 Share Napisano 17 Lipiec 2017 Coś czuję , że na Świętego Nigdy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Lipiec 2017 Share Napisano 18 Lipiec 2017 Niema czasu na pierdoły ;) Poza tym ja to teraz bardziej teoretyk niż praktyk. Jeśli chodzi o lasy, to można powiedzieć, że jestem w tym temacie jaroszem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Lipiec 2017 Share Napisano 18 Lipiec 2017 No ta,szlachta tylko pola kosi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Lipiec 2017 Share Napisano 20 Lipiec 2017 Buszujący w zbożu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Lipiec 2017 Share Napisano 24 Lipiec 2017 Strzyżaki, to mały pikuś! Niesamowicie dał mi w kość ten typ: http://www.google.pl/search?q=b%C4%85k+bydl%C4%99cy&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwisubD4r6HVAhVlG5oKHeQYB8UQ_AUICigB&biw=1366&bih=635Żaden psikozol nie działa na bydlaki, a kąsa strasznie boleśnie i udało im się ze 20 razy ... ale znowu warto było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2017 20 razy? mnie kiedyś urżnął raz przez czarną rękawiczkę roboczą w wierzch dłoni, to opuchlizna po 3 dniach zeszła.Jakieś kurduple Cię musiały atakować albo inszy podobny gatunek - jest tego trochę dziadostwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2017 http://www.stefanidis.pl/spray_na_muchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.