Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Napisano 30 Styczeń 2017 Nie, że sam...Znamy adres dobrego fachowca?Daszek rzyma" się tylko na guzikach mocujących pasek.I zaczyna mnie to irytować- prędzej czy później się rozleci.
vis1939 Napisano 30 Styczeń 2017 Napisano 30 Styczeń 2017 Czemu nie ma fotki? Nie wiem jak tam fachowcy,ale ogólnie tylko fosol(Hebda potwierdzi)
Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Napisano 30 Styczeń 2017 Jak ja Was, czasami, nienawidzę...Aż zęby bolą...Fotek nie ma, gdyż aczkolwiek ponieważ... nie zrobiłem.Teraz szukam pomysłu na dobrego fachowca...I w dodatku nie fosol, a Kropelka...
kapuchy Napisano 30 Styczeń 2017 Napisano 30 Styczeń 2017 Dobry zakład kapeluszniczy, w Breslau jeszcze takie są
Czlowieksniegu Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Napisano 30 Styczeń 2017 Jedyny, którego kojarzę był obok Igielnej...Ale coś mi się wydaje, że znikł był :-(Dwa- obawiam się, że nie każdy, wbrew pozorom, da radę z sensem to odtworzyć.
viator01 Napisano 30 Styczeń 2017 Napisano 30 Styczeń 2017 Jak z daszkiem problem, to może kaletnik da radę. U mnie parę lat temu się sprawdził, bo kobieta od kapeluszy mnie pogoniła :)
kurkow Napisano 9 Luty 2017 Napisano 9 Luty 2017 Trochę po amatorsku, ale w myśl znienawidzonego przez rekonstruktorów hasła: lepiej tak, niż wcale ;)http://myvimu.com/collection/6040419
kurkow Napisano 9 Luty 2017 Napisano 9 Luty 2017 Ja bym porobił nowe dziurki, maksymalnie wysoko. Jeśli by słabo to wyglądało, to jeszcze jest nadzieja, że podpinka to przykryje od góry.
Hebda Napisano 10 Luty 2017 Napisano 10 Luty 2017 Ano pikna:)Mam resztki bluzy wrześniowej i zamiar zrobić z niej dwie rogatywki,pani która ma je zrobic wie że ma nie zważać na dziury itpklamerkę i orła mam oryginalnego z wrześniowego słabego sygnału.Wrzuce fotki jak zrobi:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.