Skocz do zawartości

Amnestia

szutnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie czym Jacek D. zasłużył na wykluczenie. Sporo widziałem już na tym forum co mu uchodziło płazem...jeszcze więcej pewnie nie zdążyłem zobaczyć :D
Był miłą odskocznią na tym łez padole.

A może Pomsee wstałbył lewą nogą...szkoda.
Napisano
Cholera, tylu się modów tutaj zebrało ( i nawet Bjar :) ) a decyzyjności za grosz. Sze flaszkie postawi, sze pogada , sze ze haka zdejmie...niech stracę - flaszkę pigwówki ( sławetnej w pewnych kręgach :) ) postawię ! Panie marszałku , muzyka łagodzi obyczaje....ale humor jeszcze bardziej.
Napisano
Dobra , dobra . Mam i taką małmazyję, która na każdego zadziała , jeno sekretnego składu zdradzić nie mogę , bo pod paragraf podpada ;)
Napisano
Marny to geszeft :( Się obrazi i jeszcze sobie gdzie pójdzie i flaszka przepadnie jakoby w wychodku... a nam przyjdzie zdechnąć z nudy:(
Napisano
Nie na mnie , tylko na forum. Jeszcze konkurencje zasili:(.

Idę sobie .Jak widzę, psm staje się zaraźliwe wśród modów. Lepiej zejść z oczu zanim i Ciebie dopadnie.
Napisano
Najjaśniejsza Rzeczpospolita Babińska :)

Ty młody jeszcze jesteś i niezmanierowany :) ale do reszty to bez dwudukata czy jagdpanzera to nie ma co podchodzić... Wiadomo bourgeois :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie