bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 A kto to się w ogóle wyrwał z tą czerwienią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Pomsee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Karzące palce sprawiedliwości...Jest rewolucja i dobra zmiana- muszą być ofiary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monoceros Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Taaa...zima wasza,wiosna nasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Nie jestem w stanie wyobrazić sobie czym Jacek D. zasłużył na wykluczenie. Sporo widziałem już na tym forum co mu uchodziło płazem...jeszcze więcej pewnie nie zdążyłem zobaczyć :DBył miłą odskocznią na tym łez padole.A może Pomsee wstałbył lewą nogą...szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Nie wiem, czy Jacuś ucieszy się przeczytawszy miłą"...Różnie rzeczy można na Forum napisać, ale... nie dajmy się zwariować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Tak samo było z Jackiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Jacek po protu nie dobiegł do lasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knispel23 Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Jeszcze się obrazi i na jakiegoś Włóczykija pójdzie, albo na Pasję Eksplorację i już nie będzie tu wesołego trolla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 człowieka parę dni nie ma na Forum i się budzi prawie jak na... San Escobar - inna rzeczywistość i klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 Cholera, tylu się modów tutaj zebrało ( i nawet Bjar :) ) a decyzyjności za grosz. Sze flaszkie postawi, sze pogada , sze ze haka zdejmie...niech stracę - flaszkę pigwówki ( sławetnej w pewnych kręgach :) ) postawię ! Panie marszałku , muzyka łagodzi obyczaje....ale humor jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 ups, miało być moderatorze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 To nie są tanie rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 A cicho bydź ! Jeszcze mojej pigwówki nie piłeś :) Ona jest bezcenna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Po pierwsze primo- pół litra na dwóch jest dobre, jak jeden nie pije..Po drugie primo- na mnie to nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 Dobra , dobra . Mam i taką małmazyję, która na każdego zadziała , jeno sekretnego składu zdradzić nie mogę , bo pod paragraf podpada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Obiecanki cacanki, a Jacek się cieszy...Może, po prostu, Jemu ku pokrzepieniu wyślij? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 Marny to geszeft :( Się obrazi i jeszcze sobie gdzie pójdzie i flaszka przepadnie jakoby w wychodku... a nam przyjdzie zdechnąć z nudy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Się obrazi"Może się nie zrozumieliśmy...Ja miałem nadzieję, że prześlesz co najmniej kratę...Bo inaczej to faktycznie szkoda się wygłupiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 Nie na mnie , tylko na forum. Jeszcze konkurencje zasili:(. Idę sobie .Jak widzę, psm staje się zaraźliwe wśród modów. Lepiej zejść z oczu zanim i Ciebie dopadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Dorzucę od teściowej po kilo pierogów z mięsem jak będziecie nad stawikiem we Wro... Oddajcie Jacka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Styczeń 2017 Share Napisano 25 Styczeń 2017 Szutnik-jaki rejon?Sonic- ze skwarkami?Mnie przekupiliście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 25 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2017 Najjaśniejsza Rzeczpospolita Babińska :)Ty młody jeszcze jesteś i niezmanierowany :) ale do reszty to bez dwudukata czy jagdpanzera to nie ma co podchodzić... Wiadomo bourgeois :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 Zaświadczenie z krwiodawstwa, że oddał i nie ma Hiv-a. I wraca w niezmienionej formie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 26 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2017 No żeby taka Dziewica Orleańska ( bez batona :) ) , z tak krótkim stażem musiała pouczać ... Jacuś pierwej przeleje niż odda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.