Skocz do zawartości

Rozbity Hummer US Army w Bolesławcu

Nightmare777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moze pytanie to lekki off top-jezeli tak prosze o korekte-dlaczego pojazdy Usa majace bronic wschodniej czesci Nato maja malowanie pustynne?
Napisano
Hmm czyli nawet w tak oczywistej sprawie jak malowanie pojazdow panc. zrobili z nas durni-nie mowiac nawet o obronie wschodniej flanki niemiec.
Przepraszam kol.ale nie moglem sie powstrzymac bo mnie krew zalewa...
Napisano
Szkoda ze nie widzieliście co przyjechało na platformach kolejowych, -12 za oknem a tam brak dachu i okien, ino brezent w kawałkach. Kilka tych miodnych maszyn odpalić nie chciało więc na ochotnika spychali z wagonów. Generalnie utylizacja chyba taniej u nas wyjszła ;)
Napisano
O ile mi wiadomo to chyba taki kamuflaz bylby niezly w rejonach puszczy augustowskiej.Bynajmniej to drugi koniec Polski wiec jak to sie ma trzymac kupy?
1.Maja Nas za idiotow moze sie nie kapniemy.
2.Wogole nie wiedza gdzie i co maja robic w Polsce jak kol.zauwazyl
3.Lub sa tak pewni siebie ze nie patrza na takie drobiazgi
Napisano
Sama lokalizacja amerykanów mnie zastanawia, dlaczego na zachodzie?

Nie będę się tu produkował bo to wszystko jasne kogo przyjechali bronić
Napisano
Tutaj bym polemizowal z kolega w sprawie kogo maja bronic przed kim.
Jezeli przyjechali do Polski nas bronic to znaczy ze wiedza cos o czym my nie wiemy-logiczne.Tylko teraz nie jestesmy sami u siebie i musimy wziasc odpowiedzialnosc za naszych sojusznikow".
Napisano
a ileż to roboty te cołki przemalować na zielono? się chłopaki ogarną, zajarzą że tu zimno bywa, nauczą się po śniegu jeździć i będzie elegancko, o co ta cała drama?
Napisano
tomcat3 przestań stękać jak dewotka z batalionu obrony krzyża,czytać się tych kocopołów nie da...
Co do malowania to było już wyjaśniane w telewizorni nawet,a potem tu na forum.Niestety wątek na wniosek biegłego psychiatry został anulowany.
Napisano
A kto Ci kaze to czytac?Pisze jak mysle nic Ci do tego.Na tv i forum nie mam zbytnio czasu wiec skoro jestes taki blyskotliwy wkleibys link a nie sypiesz epitetami jak z rekawa.
Napisano
Minister obrony to ruski szpion, więc specjalnie rozlokował Amerykanów pod niemiecką granicą. Pod ruską mogli by przecież coś zdziałać w razie wu".
Napisano
Nikt mi nie każe,ale człek ciekawy,naczyta się głupot i potem niesmak czuje jak po denaturacie.Skoro nie masz czasu sprawdzić czy to co wypisujesz ma jakieś pokrycie z rzeczywistością,to po cholerę się produkujesz?
Napisano
Nie jest żadną tajemnicą, że Dania na Bornholmie szykuje siły inwazyjne i chce uderzyć na Hel.
Malowanie piaskowe do walk na plaży jak najbardziej pasuje.
Napisano
Co Ty bredzisz? Myślisz że duny to debile? Rozpracowali wywiadowczo Hel i zamieszkujących tam kaszubów. I wiedzą że , owszem , wylądują ale co dalej? Rozkradną im cały sprzęt. Nawet mundury im zatenteges. Na golasa bez Polskę? Zaraz ich przeciwnicy tęczowych załatwia a tam w okolicy cała ich masa.
Pozdrawiam
Napisano

I myk ersatz leśny kamuflaż:D

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3219907/No-wars-desert-years-sand-coloured-camouflage-America-repaints-tanks-woodland-green.html

Napisano
A sam jezdeśś wiocha. Jak sie gośsci zaprasza to nie okreśsla sie w jakim mają być ubraniu(przynajmniej u nas na Wybrzeżu). Polska poczyniła już wstepne przygotowania do przyjecia gumożujów. Wycinamy Puszczę Białowieską etc.
Za pół roku nikt nie zauważy ich na pustyni.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie