Skocz do zawartości

akcja poszukiwacz"

predi888

Rekomendowane odpowiedzi

A to musi być komendant żeby udzielić informacji? Zapytałem to mi powiedział co i jak. Jak sobie chcesz to możesz wierzyć że zaraz wszystkim wejdą do domu bo jest zorganizowana nagonka. No chyba, że komendant powie ze nie ma.
Mam info w tej sprawie więc się wypowiedziałem ,żeby inni czytelnicy mogli z tej wiedzy jakoś skorzystać. Wiadomo że to nie oficjalne stanowisko rzecznika ale do myślenia może dać.

Pozdr

A może Mały się boi? Daleki jestem od wierzeń w teorie spiskowe , ale wybaczcie , bomba z saletry i szybkowara w wykonaniu studenta II roku chemii (sic!) , tudzież bomba zapalająca z łapek anarchistów " bez prawa wybuchu ;). Takie info. oraz coraz częstsze wjazdy na chatę powodują ,że czuję się jakbym sam oberwał bembą .

Dla odreagowania DKK - http://www.youtube.com/watch?v=TqCqDUknkXQ

Też tak myślę, że standard. Łapią jak zwykle i tyle. Kilka razy miałem bliskie spotkania z chłopaczkami z blachą i w ramach wymiany zdań, zawsze padało - u nas w komisariacie też taki jeden chodzi z piszczałką".
Rządy mamy jakie mamy i nic nie zdziwi jak nagle zrobią nagonkę na łysych lub takich z problemami ortodontycznymi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie