Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano

Dzięki tyle, że.... Masz dobre chęci, być może wkurza Ciebie to, co inni zdają się nie zauważać. Ale mam prośbę, nie pomagaj.  Hejt w bezkarnej  " czystej formie", to hejt i szkoda na to czasu...

Pozdawiam ? 

Napisano

formoza58 u mnie mawia się, że to najprawdopodobniej cFaniak w necie, pipa w świecie...:-) Gość pewnie jest niezrównoważony psychicznie i uprawia tak zwane internetowe branzlowanie, które jest całym jego światem i go to kręci...Niepotrzebnie się wtrącał pierwszego dnia po mojej rejestracji już podczas pierwszej mojej wiadomości do Ciebie, więc ja w zasadzie Tobie nie pomagam, a sam tępię insekta, a takiego insekta można również bardzo łatwo namierzyć jak ma się odpowiednie znajomości policyjno - informatyczne...I wtedy sprawdzić w realu, a nie przez łącza czy nygus jest takim "hej do przodu" kozaczkiem ? Wszedłem tu żeby zobaczyć to forum, bo zaciekawiła mnie ta cała struktura na którą tak jak pisałem trafiłem podczas robienia swojego zaliczenia na studiach - myślałem, że tu poważni ludzie siedzą, sam mam 5 dyszek na karku więc młodzieniaszkiem nie jestem - ale widzę że straszna dziecinada się tu odgrywa, a osoby odpowiedzialne za monitorowanie zachowań nieodpowiednich śpią chyba cały czas...A wystarczyłoby porobić blokady jak na większości portali, gdy dany delikwent bywa upierdliwy - wtedy się go blokuje i typ spierd*la w nicość, a nie pozwala się na dziecinadę...Zresztą jeden z bodajże moderatorów sam przyznał z tego co zauważyłem, żeby "użytkownicy bawili się między sobą tymi całymi reputacjami" - świetna zabawa k*rwa och ach...Tyle tylko, że to raczej pożywka dla internetowych debili i branzlatorów, a nie portal historyczny, gdzie udzielają się prawdziwi pasjonaci i osoby, które chcą odkrywać nowe rzeczy związane z historią czy militariami...Raczej będę ludziom w swoim środowisku odradzał rejestrację tutaj i korzystanie z tego portalu, bo dziwne "zabawy" tu mają, a odpowiednia reklama w sieci myślę, że też się przyda...Pozdrawiam Cię w każdym razie ?

Napisano

Twoja sprawa, już mnie przyzwyczaił do tego... On sobie " klepie" minusy od rana do wieczora, od wieczora do rana . Zostało mu jeszcze do  ze 40000 moich postów, powodzenia ? 

• 2 weeks later...
Napisano

? 

--------------------------------------------------------

Ciekawy i ładniutki model trałowca bocznokołowego.

mar talow bocz.JPG

Napisano

Panowie ta krypa minowa z fotografii Formozy58 co to ją dostrzegł ptasznik to chyba na za wielu zdjęciach nie została uwieczniona, bo ta fotografii to bodajże teraz "wypłynęła".