Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Ale że co?Nażreć się szczawiu i mirabelek, a później popić fosolem?Może być tak samo niezapomniane przeżycie, jak spotkanie z nową koleżanką Trapera.. Mocne wrażenia murowane :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Będą zdjęcia? czy to z końserwacji" czy to z ID czy to z samego wydarzenia towarzyskiego? :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Niech bjar wyceni jeszcze ten kontakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Z nieukrywaną radością powiem że na priv dostałem 3 maile od poszukiwaczy z Namysłowa i okolic prosząc o nr. GG tej pani"Oczywiście że podałem, pomogłem niej/nim.Zastanawiałem się czy za podanie nr. nie pobierać prowizji od prowadzenia działalności tej młodej damy". Przecież dzięki mnie zarobi.Ale wczytałem w necie co to jest stręczycielstwo, a po za tym trochę głupi by brzmiało traper-burdeltata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 dobra dobra...pewnie sam byś ogarnął tylko żona nie pozwoliła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 traper6 (4126 / 349) 2016-06-05 15:55:12pomogłem niej/nim."Nie wiem, czy określenie pomogłem" jest adekwatne...Choć w sumie, na alfonsa to Ty za bardzo nie wyglądasz- może pomijając ten łańcuch i sygnet.PS Ale jesteś pewien, że to nie Ty będziesz alimenty płacił?Lub dzwonił po straż pożarną, jak się kajdanki, np, zatną w miłosnym uniesieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Człowiek się starał być dobroczynny, pomocny, litościwy co by ugasić ogień w tej młodej damie", a młodym chłopcom umożliwić, co by im się odciski na dłoniach zagoiły...A tu proszę, jadą po mnie że nie wiem. Ech... co za ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 w twoim wieku takie branie oni ci po prostu zazdroszczą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Branie u ...urwy ? To nie branie, to krótkotrwały kontrakt / umowa zlecenie z finansową finalizacją spotkania.A nawiązując do brania. Starzy wrocławiacy wiedzą z czego słynęła ul. Gwarna.A więc idąc w nocy tą ulicą do sklepu nocnego po alkohol minąłem 3 lafiryndy stojące na chodniku. Słyszę za sobą:- Kopcisz się kiciu ?Odwracam się i pytam:- A co ? Z dupy mi dym leci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Jeśli ta Pani potrafi jeszcze leczyć pryszcze to miałbym dla niej klienta. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Może nie wyleczyć,ale wyssać na pewno umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Tylko żebyście się koledzy nie przejechali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Patrząc na ilość sierści u tego osobnika,to chyba wiadomo kto trapera bajeruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Czerwiec 2016 Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Dobry wieczór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 7 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2016 A tak nawiązując do tematu. Wiecie jak się nazywały dwie najbardziej znane prostytutki węgierskie z I wojny ?Lahosztargosz i Spermoszgemosz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 7 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Przeprasza korekta.Lahosztargosz i Spermongembosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2016 Share Napisano 7 Czerwiec 2016 I nadal będziesz nam wmawiał, że to cuś Ciebie, a nie odwrotnie na gg zaczepiło?R. w domu, że Ty takie bezeceństwa wypisujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.