Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 Ale że co?Nażreć się szczawiu i mirabelek, a później popić fosolem?Może być tak samo niezapomniane przeżycie, jak spotkanie z nową koleżanką Trapera.. Mocne wrażenia murowane :-)
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 Będą zdjęcia? czy to z końserwacji" czy to z ID czy to z samego wydarzenia towarzyskiego? :PPozdrawiam
traper6 Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Napisano 5 Czerwiec 2016 Z nieukrywaną radością powiem że na priv dostałem 3 maile od poszukiwaczy z Namysłowa i okolic prosząc o nr. GG tej pani"Oczywiście że podałem, pomogłem niej/nim.Zastanawiałem się czy za podanie nr. nie pobierać prowizji od prowadzenia działalności tej młodej damy". Przecież dzięki mnie zarobi.Ale wczytałem w necie co to jest stręczycielstwo, a po za tym trochę głupi by brzmiało traper-burdeltata.
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 dobra dobra...pewnie sam byś ogarnął tylko żona nie pozwoliła:)
Czlowieksniegu Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 traper6 (4126 / 349) 2016-06-05 15:55:12pomogłem niej/nim."Nie wiem, czy określenie pomogłem" jest adekwatne...Choć w sumie, na alfonsa to Ty za bardzo nie wyglądasz- może pomijając ten łańcuch i sygnet.PS Ale jesteś pewien, że to nie Ty będziesz alimenty płacił?Lub dzwonił po straż pożarną, jak się kajdanki, np, zatną w miłosnym uniesieniu?
traper6 Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Napisano 5 Czerwiec 2016 Człowiek się starał być dobroczynny, pomocny, litościwy co by ugasić ogień w tej młodej damie", a młodym chłopcom umożliwić, co by im się odciski na dłoniach zagoiły...A tu proszę, jadą po mnie że nie wiem. Ech... co za ludzie...
tolka Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 w twoim wieku takie branie oni ci po prostu zazdroszczą:)
traper6 Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Napisano 5 Czerwiec 2016 Branie u ...urwy ? To nie branie, to krótkotrwały kontrakt / umowa zlecenie z finansową finalizacją spotkania.A nawiązując do brania. Starzy wrocławiacy wiedzą z czego słynęła ul. Gwarna.A więc idąc w nocy tą ulicą do sklepu nocnego po alkohol minąłem 3 lafiryndy stojące na chodniku. Słyszę za sobą:- Kopcisz się kiciu ?Odwracam się i pytam:- A co ? Z dupy mi dym leci ?
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 Jeśli ta Pani potrafi jeszcze leczyć pryszcze to miałbym dla niej klienta. :DPozdrawiam
vis1939 Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 Może nie wyleczyć,ale wyssać na pewno umie.
Sobiepan Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 Tylko żebyście się koledzy nie przejechali :)
vis1939 Napisano 5 Czerwiec 2016 Napisano 5 Czerwiec 2016 Patrząc na ilość sierści u tego osobnika,to chyba wiadomo kto trapera bajeruje.
traper6 Napisano 7 Czerwiec 2016 Autor Napisano 7 Czerwiec 2016 A tak nawiązując do tematu. Wiecie jak się nazywały dwie najbardziej znane prostytutki węgierskie z I wojny ?Lahosztargosz i Spermoszgemosz :)
traper6 Napisano 7 Czerwiec 2016 Autor Napisano 7 Czerwiec 2016 Przeprasza korekta.Lahosztargosz i Spermongembosz.
Czlowieksniegu Napisano 7 Czerwiec 2016 Napisano 7 Czerwiec 2016 I nadal będziesz nam wmawiał, że to cuś Ciebie, a nie odwrotnie na gg zaczepiło?R. w domu, że Ty takie bezeceństwa wypisujesz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.