milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Czyli co nie znalazłem pociągu?A już się cieszylem .... 😤 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Czyli co nie znalazłem pociągu?A już się cieszylem .... 😤 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Upss czego 3 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Dzieki za linka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasjan2000 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 To nie do ciebie - ale coś tu się miesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Proszę o część 4?dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Poznajecie miejsce że zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krooll Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 @trzeźwo myślący, do twojej mapki, coś tu jest ale pociągu to raczej tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck36 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Bohatkiewicz z tvp info ten materiał o goldtrain o którym piszecie...pociąg nie jest zaminowany jest zasypany...https://www.youtube.com/watch?v=gaJxMAiQTC0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalka Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Tez uwazam ze 65 km to sciema. Jakby tam zakopywali to by przeciez wiedzieli wszyscy mieszkancy okolicznych domów.Odnosnie 61 kilometra Taka mysl mi sie urodziła ... Popatrzcie sobie na mape ORTO na geoportalu. Pytanie : dlaczego drzewa tam gdzie zaznaczylem strzalkami maja inny odcien ? (kto nie wierzy : http://mapy.geoportal.gov.pl/imap/?gpmap=gp0&actions=acShowWgButtonPanel_kraj_ORTO )Jakby byly nasadzone pozniej czy co. Dodatkowo fragment mapki z lat 30 ... jakis wawozik tam widac ... wystarczylo poszerzyc, i dalej moze byl fragment tunelu ktory wysadzono i calosc pozamiatano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urr3 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Spojrzałem na LIDAR na ten wąwozik o którym pisze zuki w poście z 2015-09-04 12:42:47 i wydaje mi się, że on nadal istnieje. Na archiwalnej mapie wąwóz kończy się drogą polną(?) idącą w kierunku południowo-wschodnim. Ta droga to chyba obecna działka geodezyjna nr 83.Także nie wygląda na zasypany. Poza tym wg mnie za mało miejsca na zrobienie bocznicy kolejowej żeby skład wjechał pod takim kątem pod jakim idzie wąwóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Odkrywca, zaraz serwer wam padnie :) Złotówkami będziecie płacić za naprawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Paętacie jak pytałem o wiadomości w polsacie? Babka z Anglii pokazywała miejsce jako odstrzelone. To właśnie to zdjęcie. Tylko ona miała duże i przybliżała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 sorgau to szczawienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Hahaha czyli to ja znalazłem pociąg?Proszę o gratulacje, nie będę skromny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeton Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 To tu 61 km http://mapy.geoportal.gov.pl/imap/?locale=pl&gui=new&sessionID=2046133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Teraz rzadam 5% znaleznego, jutro kupuje ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck36 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 ale to jest kompletnie inne miejsce z innej strony już poza 61 km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Teren wygląda na nienaturalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nickt Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Jest jeden problem. To już nie jest teren Wałbrzycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 O tym było wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo_Krosno Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 I pasuje do opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Zróbcie część 4 proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.