Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2015 :-)A nie mówiłem?Nie uważałeś, co robisz- to teraz rób, co uważasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Znaczy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2015 Jacuś- pamiętaj, że mniej wiesz, krócej przesłuchują"...Nie zapamiętałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Nie ma ludzi niewinnych , są tylko źle przesłuchani. Zapomniałeś?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulizany Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Po co ten spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Jak to po co? To taka radosna refleksja z nieumiejętnego obchodzenia się z kobietami. :dPzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2015 I to nie moją koleżankę małżonkę dotyczy...Mnie, na szczęście również nie :-)PS Podmiot liryczny, jak się otrząśnie, może coś napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Toć Wojtas dawno tu nie zaglądał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 bla bla blaaaaPatrzy ale nie pisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 To już chyba 3cie?Kurcze..A kiosk był tak blisko...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 http://odkrywca.pl/dryfowal-na-prowizorycznej-tratwie-niedaleko-swinoujscia-zostal-uratowany-przez-straz-graniczna,744817.html#744817TYFUS??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Yeti się chyba herbaty nażłopał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Ulizany każde twoje wejście to spam :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Yeti chyba cię dogrzało nad morzem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2015 Wpuść chłopa do biura, atrament wypije...Przecież napisałem, że nie ja byłem dawcą materiału genetycznego...A Wam się marzy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Ja nie piszę o dawcach tylko o doznaniach :):):) mówiłem że Biesy były by lepsze - lepsze lekkie drżenie rąk niż jakieś halusy :}:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Cytując Yetiego ze stycznia 10 rokuNa ID damy efekt amorów- będziemy wyjaśniać, czy i ile w tym udziału [...] ( znaczy się, czy się sygnatury i cechy rzemieślnika zgadzają )." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 no i Kudłaty wysiadł :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulizany Napisano 30 Lipiec 2015 Share Napisano 30 Lipiec 2015 huk100 napisal: Ulizany każde twoje wejście to spam :):)"buehehe fajnie ze ty nie spamujesz,przybilbys do drzewa jakas konkretna klamre a nie takiego szrota,i pamietaj jak jedna reka cos daje to tak aby druga tego nie widziala,wiec twoje chwalenie sie troche gorzej wyglada niz moj spam.Witam po raz kolejny i zapraszam do zabawy .Otóż jak wiecie parę lat temu klamry chwyciły mnie w szpony przez ten czas wielu z was pisało do mnie o przekazanie w ich ręce jakiejś "nie potrzebnej klamry wielu z was je otrzymało rozdałem tak kilkadziesiąt sztuk ,tak kilkadziesiąt ! Mam nadzieje że były one zalążkami kolekcji nie koniecznie "klamerkowych .O klamry jest coraz trudniej nie wierzcie że teraz za jednym razem wyjmuje ktoś 5 , 6 klamer .Więc teraz postanowiłem powiększyć jeszcze bardziej grono nowych odkrywców nie musicie brykać z wykrywaczem wystarczy zwiedzać i podziwiać Biesy , i dlatego w Biesach rozwieszę na paru drzewach klamry M88 :):). Na razie dałem jedną mam prośbę gdyby trafił ją ktoś kto ma taką w kolekcji niech zrobi fotkę i zamieści ją na forum ale niech klamrę zostawi początkującemu .Klamra znajduje się w promieniu 6 km od Cisnej 5 m od asfaltowej drogi.Życzę udanych łowów w Biesach -pozdro huk 100"hahah do dzis ryjemy z tego twojego dobrodusznego posta :Dp.s.na jeden raz zdarza sie i 9 klamer uwierz i to teraz ,ale nie tam gdzie ty lazisz wkolo Zebraka od 7 lat lolu :Dklamry chwycily mnie w szpony"tekst roku! hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 30 Lipiec 2015 Share Napisano 30 Lipiec 2015 Skończyłes?Sam na szeroko pojętej bitwie pod Kockiem zakopałem z kumplem wygrawerowaną manierkę lwp z drobiazgami w środku.Może ktoś kiedyś dziabnie to się ucieszy.Ryć z posta mógłbyś gdzie indziej.Bo niewiele osób jest zainteresowanych tym bełkotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 30 Lipiec 2015 Share Napisano 30 Lipiec 2015 huku co ty im zrobiłeś że tak jadem walą na włóczykiju też już sie zaczyna biesy na własność zaraz na to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2015 Bo Huka nikt nie lubi :-)A pacjenci znów zaczepki szukają- dla jasności znajdą... A jak znajdą, to będą jeden z drugim na brzuchu spać*...* ja tak ostrzeżenie Szkodnikom w domu daję... Działa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Lipiec 2015 Share Napisano 30 Lipiec 2015 Yeti... czas grożenia palcem się skończył...teraz będzie tylko gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulizany Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 O rany jak sie boje...prosze nie banujcie mnie,to jest najlepsze forum w UE haha :d Gdzie ja znajde tak upadajace forum,na ktorym mozna sie tak dobrze posmiac :D Najlepsze jest to ze jak huk100 obraza ludzi na forum to jest ok,ale jak ktos o tym cwoku napisze prawde, to juz banda modow ktorzy nawet wykrywacza w reku nie mieli ,atakuje grozbami i kretynskimi zartami.Co sie stalo z waszym wykresem ktory jeszcze kilka lat temu pokazywal ilu ludzi wchodzi na to forum?Co wstyd pokazac ze zostalo 20% ludzi i nawet polowa z tych co zostala to siedzi tu tylko aby sobie jaja porobic z was?Gdzie jakies fanty na forum od woytasa,tytusa,czlowiekasniegu,hebdy czy innych porzadkowych?Kopiecie cos czy tylko zerujecie aby wasza pseudo gazetka OTkrywca sie sprzedala?Czas ten kurnik zamknac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulizany Napisano 1 Sierpień 2015 Share Napisano 1 Sierpień 2015 A ty torba5 nie cwaniakuj,powiedz lepiej co sie stalo z ta gazetka twoja Poszukiwacze ,bo ludzie pisza ze nie oddales kasy za prenumerate,i ze pozostala tylko stronka na FB,ktora wszyscy maja gdziues.. ,troche kicha ze sie jeszcze udzielasz na forach wiszac gruba kase zwyklym poszukiwaczom w tym i mojej osobie,planujecie sie z tego kiedys rozliczyc z Vw czy poprostu olewacie to?to takie pytanko na marginesie,mam ich wiecej!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.