Skocz do zawartości

Problemy z Odkrywcą

viator01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
yfus dobrze się czujesz???"

ja póki co wyśmienicie się czuję i starałem się bardzo mocno powstrzymywać, żeby dosadniej nie opisać adhd_michałka.
Jego fórczość" na Forum można odszukać (jak szukajka zabangla) lecz trochę z jego wypocin nie ujrzało światła dziennego - nie nadawała się do publicznej prezentacji właśnie za jad, chamstwo, buractwo, plucie i obrzucanie kaką Forum, modów i co niektórych Userów.

więc nie wiem czy to jakiś zakompleksiony pacjent, czy ma adhd, może mu nie staje? nie wiem... ale doszedł do momentu, kiedy jego i tak długi byt, musiał być zakończony na tym Forum. Jego misja" czy co to było, nie znalazła zrozumienia... i nie będziemy łączyć się z jego bólem d...py z tego powodu.

P.S. Jego debilny wątek już wywalili z Włóczykija. Świadczyć to może, że są tam ludzie o wiele mądrzejsi i być może nie szukają sobie wrogów gdzie popadnie.
Napisano
No ładnie się dzieje :) może komuś zależy na tym aby Odkrywca się zamknął dla tych którzy są nie zarejestrowani :) jak to jest na innych forach ale myślę że toby był błąd było otwarte i niech tak zostanie jest to duży atut tego forum i reklama dla niego .
Myślicie że ten wątek na tamtym forum to przypadek ? Że na PS wyłapano gości z tamtego forum jak wysyłali zaproszenia do przejścia na to forum mało tego zastraszali - wszystko to opisał FDJ .
A myślicie że tu na forum ich nie ma :):) też wypisują wiadomości do ludzi aby przeszli do nich - pisali do mojego syna jak i do moich znajomych IP i niki są znane :):).
Napisano
Ja tak myślę, że sporo tu masochistów, sądząc po wypowiedziach byłego kolegi, który tu długo miejsca nie zagrzał :)
Większości (zdecydowanej) chyba jednak to pasuje
Napisano
Cześć.A z pocztą odkrywcy jest wszystko w porządku?Wysłałem kilka wiadomości ostatnio do różnych użytkowników i nie dostałem od nikogo odpowiedzi.Olali mnie? :)
Napisano
nic nie dostałem pewnie dlatego że do 20 postów nie masz możliwości wysyłania wiadomości dopiero jak przekroczysz tą liczbę będzie dobrze o ile nie jesteś z tamtego forum i nie namawiasz lub zastraszasz do przejścia do nich - u nich już ta cienko że BagnetSS potworzył lipne konta i gada sam ze sobą :):)
Napisano
zakrywca (11 / 0) 2015-02-26 19:57:55

Jak się wgłębisz w temat, to się okaże, że pierwsze posty muszą być zatwierdzone przez moda. A z nimi wiadomo - czasem się chce, a innym razem już nie - nie przeskoczysz :)
Napisano
no już byłem dobrej myśli ale widzę że te moje najmądrzejsze wciąż sa niewidoczne ;) tylko tutaj się szybko pojawił hehe
Napisano
Działy mają różnych modów (nie wszystkie obsługuje jeden i nie zawsze siedzą przy komputerach). W każdym razie to normalne - a zostało Ci jeszcze tylko 7 postów i wszystko będzie od razu widać.
To na pewno nie problem z forum.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie