Skocz do zawartości

Problemy z Odkrywcą

viator01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Noo, chyba tak. Mogłem tworzyć wątki, a potem nie mogłem do nich wleźć.
Innych też nie mogłem przeglądać, tylko kategorie.

Ale teraz już JEST I DZIAŁA
Napisano
Od wczoraj cos się dzieje, ale może Bocian co poradzi i się nie powtórzy, bo bieda bez Odkrywcy będzie.

W desperacji już myślałem że się do grypa na Fejsie podłączę :D
Napisano
Ale ja melduję dzisiaj herbaty nie tykałem, a stało się to po drugiej kawie. Może problem z tym, że z ekspresu. Na tym samym komputerze, co zawsze korzystam cuda się zaczęły dziać. Ale ustąpiło i jest szansa, że przeżyję :)
Napisano
Ja od wczoraj wchodząc na Odkrywcę mam w firefoxie zgłoszona witryna dokonująca ataków!"

Czy wy też czujecie tą presję i zagrożenie ??? ... jestem grzecznym forumowiczem, weźcie sobie bjara :)
Napisano
U mnie to samo dzisiaj. I jeszcze się okazało, że zaatakowana strona to odkrywca.com i kilka podobnych.
Walka z konkurencją? :D
Napisano
To dla co poniektórych znak zbliżającego się Armagedonu...

Czyli co kto lubi- paciorek i spowiedź lub np hulaj dusza piekła nie ma.. Co nie znaczy, że można na O. wszystko- moderatorzy schodzą, tfu tfu, ostatni...
Napisano
A może to już zielone ludki chcą najważniejsze sieci obezwładnić. Wiadomo - detektoryści" siedzą na materiałach wybuchowych itp. :)
Napisano
Dla pacjentów ze zdiagnozowanym schorzeniem zwanym popularnie ólem dupy" i napiętnowanych terrorem Tyfusa problemy na forum to woda na młyn:

http://wloczykij-forumposzukiwaczy.com/viewtopic.php?f=19&t=6678&view=unread#unread

wrzucam bo śmieszne to i humor se poprawić można przed poniedzielnikiem:)
Napisano
michałek to pewnie nie tylko ma ból dupy, ale pewnie jeszcze kilku rzeczy.

Swoim chamstwem i buractwem nie mógł błyszczeć na tym Forum (bo wyleciał na zbity pysk) więc g...m rzuca gdzie się da na ODK... - niech tam swoje kompleksy leczy. Tego schorzenia nie da się wyleczyć - za głęboko tkwi w tej skorupie za oczami... chyba, że napalmem może?

a reszta wisi jak kilo kitu i spływa jak po kaczce.
Napisano
Osyjan,a może Tyfus miał plującemu jadem michałkowi list z przeprosinami wysłać?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora vis1939 19:05 08-02-2015
Napisano
To teraz jak szukajka nie działa, trzeba będzie mniej się rzucać na młodych stażem kolegów :(
Też mam Odkrywca.pl: wystapil blad w wyszukiwarce. Ostatni blad to: connection to localhost:3312 failed Blad nie usunie sie sam, trzeba cos z tym zrobic."
Napisano
woytas (12731 / 461) 2015-02-08 22:38:27

Nie wierzę, że tak masz. Pewnie to jakieś sztuczki PR. U Ciebie na pewno stronki O. hulają bez zarzutu - musicie mieć jakieś gorące linie czy cuś

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie