traper6 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 Proszę o wytłumaczenie jak krowie na rowie co należy zrobić, bo to już mnie zaczyna wnerwiać.Mam problemy z pisaniem maili, rozmowy na GG itp.Gdy cokolwiek piszę to patrzę się na klawiaturę, nie na monitor. W trakcie pisania kursor przeskakuje mi w dowolne miejsce i w środku napisanego wcześniej tekstu, piszę ciąg dalszy swoich myśli. Sporadycznie się zdarza, że się zatrzymuje i klepię a sucho" w klawiaturę.Co powinienem zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Laptop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Mialem tak na laptopie, jak mocniej wcisnalem klawisze w okolicy touchpada to on reagowal tak jakbym po nim palcem przejechal. Tak jakby byla zbyt wiotka plyta trzymajaca klawisze ze jak sie mocniej je wcisnelo to sie z touchpadem minimalnie wyginala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Przeskanować kompa pod względem wirusów i innego świństwa. Odinstalować sterowniki klawiatury PS2 plus mychy i zainstalować na nowo. Zawsze można zrobić reinstal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Jak dasz rade sprobuj:- w ustawieniach wylacz dzialanie touchpada i uzywaj myszki- jak tamto nie pomoze podlacz zewnetrzna klawiature bez touchpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 4 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2015 Tak, laptop.2 razy wymianiałem w nim twardy dysk, i wszystko było instalowane od podstaw. A z klawierką dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Może być problem z klawiaturą a dokładnie z taśmą od niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Gdy cokolwiek piszę to patrzę się na klawiaturę, nie na monitor."A gdybyś tak patrzył na monitor?W najgorszym razie zauważysz, że kursor Ci uciekł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Możesz tez spróbować patrzeć na myszkę... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 ...A gdybyś tak patrzył na monitor?... „Im bardziej Miś zaglądał do słoika, tym bardziej miodu tam nie było” :)jeżeli opisane zjawiska tylko wtedy gdy net jest włączonya nie na wordpadzie lub notatniku - bez netuto:ccleanerwinaso registry optimizeravast-----------------jeżeli avast wykryje coś" - sprawdzić typ-działanie na podstawie nazwypendrivy i inne zapisywalne nośniki też sprawdzić-----------------odinstalować torrenty i inne typu emule, bearshare programy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Skończy sie Combofixem zapewne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 4 Styczeń 2015 Share Napisano 4 Styczeń 2015 Traper6 prawdopodobnie Ci padła klawiatura jak mi w sony vaio, wymieniłem i wszystko ok, nie ukrywam że sobie wylałem piwko,,,, i padła, na nic czyszczenie suszenie itd, pisałeś co innego a wychodziły dziwactwa a kursor sobie chodził po ekranie jak chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 Powiem wprost. W święta zalałem laptopa alkoholem. Padła klawiatura, nie działa mi większość liter. Ale ogólnie komp pracuje, oglądam nawet filmy. (piszę teraz myszką przez translator google).Jak to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Wymiana klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Trzeba było słodkiego nie pić...Czysta swojska porządna sama by odparowała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 ...Wymiana klawiatury..." ?To jest laptop (Lenovo). Co mi po samym monitorze :) Znaczy się cały do wyrzucenia...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 Y. Właśnie że czysta żołądkowa. Ale Tobie i tak ten temat jest obcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Od razu do wyrzucenia...Może być za podstawkę, żebyś czego innego nie zalał..A np http://www.laptopshop.pl/Instrukcja-wymiany-klawiatury-w-laptopach-IBM-LENOVO-3000-C100-C200-N100-N200-Y530-G530-cinfo-pol-27.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 A znajdziesz mi coś na temat modelu T410 ? Ten z linku to antyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Ja zalałem browarem 2 dni po zakupie :)Se kupiłem klawiaturę i sam se wymieniłem Działa już 6 lat.Trap poszukaj na allegro klawiatury do swojego złoma. Potem jutub. Śrubokręt w dłoń i jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 traper6 (3871 / 329) 2016-01-01 10:07:55Koncert życzeń?Przytulić, podrapać po plecach, na kawę zaprosić...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=klawiatura+T410&sourceid=Mozilla-search&bmatch=s0-ele-1-4-1214 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 Świnia chyba szybciej rozumie fizykę kwantową niż ja budowę kompa. Z laptopem już piliśmy" nie raz, ale chyba teraz przyjął za dużą dawkę. Odkręciłem tylny panel do klawierki co by ją próbować przeczyścić,ale dałem se siana. Boję się w nim grzebać. Pójdę z nim do mechaniora.Dzięki Yeti, odgryzłeś się na mnie jak pies na kości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuchy Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Wyjałeś tą klawę? jesli tak, to nasyp na gazete ryżu, rozgarnij równo, połóż na nim klawę i obsyp ryżem z góry i zostaw na 24h. Gorzałka krzywdy klawie nie zrobi, ale trzeba wyciągnąć cała wilgoć, ryż jest najlepszy - komórki i smarty zalane tak się ratuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnamamba Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Tylko nie susz suszarką itp, zrób jak kapuchy radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.