Romo Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2014 Takie głupie pytanie: w pudełku z wykrywaczem jest naklejka z logo firmy - czy to jest rzeczywiście naklejka np. na samochód czy jest to prasowanka np. na koszulkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 12 Grudzień 2014 Share Napisano 12 Grudzień 2014 Czemu się o to pytasz ?Tesoro Ci płaci za obnoszenie się (reklamę) z logiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 12 Grudzień 2014 Share Napisano 12 Grudzień 2014 Powinna być instrukcja, ale prasowanka od naklejki się różni, Ja bym nie naklejał na samochód, za bardzo wzbudza ciekawość a i złodziej bardziej zainteresowały się zawartością np bagażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2014 Proszę Cię... Tak tylko zapytałem z ciekawosci do czego o" jest ot i wszystko - dlatego też umieściłem to na Hyde park. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2014 Krzysiek9559 masz rację w 200% - lepiej nie kusić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 13 Grudzień 2014 Share Napisano 13 Grudzień 2014 Ludzie generalnie są głupi czy byś nakleił znaczek z logo Tesoro czy znaczek z godłem Agencji NASA to i tak 99% pogłowia nie będzie wiedziało o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Taaa,a wtym przypadku?http://archiwum.allegro.pl/oferta/naklejka-i-love-sushi-naklejki-na-samochod-auto-i4218481400.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Rodan nic nie stoi na przeszkodzie, abyś takową sobie nakleił na samochód i ręcze że, nikt z forumowiczów by ci tego zabronił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 A tak nawiasem mówiąc, to czas zmienić lekarza pierszego kontaktu rodan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Niby dla czego miałbym zmienić lekarza" krzysiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 14 Grudzień 2014 Share Napisano 14 Grudzień 2014 Uważasz,że ten pierwszego kontaktu,jest gorszy od tego Drugiego.Czy ten drugi jest lepszy od pierwszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 15 Grudzień 2014 Share Napisano 15 Grudzień 2014 @Romo,Naklejka (sticker). Przynajmniej w 2006 i w 2010 były. Nie wiem czy w dobie kryzysu" przypadkiem nie zrezygnowali ;)M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.