Skocz do zawartości

zatopione lub zakopane czołgi na warmi i mazurach

Dominik2001

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Spotkanie to będzie w Sadzie wawka wola na Kocjana. Ale tam na bank chlać nie będę z Tobą. I na bank Twoje dowody będzie można o kant d... potłuc. Nie takie dowody Pan Prawnik w tymże przybytku obalał.
Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tyfus no i po co te alusy rozdajesz? Teraz jest wszysko przeciwko tobie, a jak sie dowiedzą że kasę z tego czerpiesz za dojazd merolem do lasu i że tego niemca żeś go oszukał a on się cieszy jakby mu ktoś w kieszeń napluł..... oskarżenia nie do podważenia.... teraz to się bój, w pirdlu to możesz dostać innego batona :-)
Napisano
ja do ciebie po dobroci a ty jak Judasz... a kto do kogo wydzwania i nawija:

Tyfusku, ty zarazo nieuleczalna, kiedy jedziemy pod Mikołajki opierdzielić TEGO kotka ?"

nie dalej jak wczoraj... a teraz i ty przeciwko mnie Brutusie?

a chciałem żebyś do bjara zadzwonił, żeby jak zwykle zagrychę kupił... aha i Helga dobrze by było jakby przyszła - dobr(z)e lody robi... i kiełbaski piecze.
Napisano
Sory Memory , ale tak to my gadać nie będziemy. Nie odbudujemy relacji na Twoich insynuacjach i pomówieniach oraz chęci większej działki. Układ był prosty i uczciwy , fifty fifty czyli 50% ja , 45% Bjar , reszta Twoja. Nie to nie. Łaski bez. Wyślę zielonego ludzika .
Pozdrawiam
Napisano
Dobry wieczór Państwu.
Proszę przygotować druki PIT za zeszłe 5 lat i kopie wydruków z kas fiskalnych.
Wszelkie próby uniknięcia kontroli traktować będziemy jako próby oszustwa.
Pozdrawiam A. Michalik.
Napisano
No i przez Tyfusa Urząd Skarbowy wlazł mi na grzbiet. A mogło być tak pięknie , miał iść konig w przyszłym tygodniu. A teraz to będzie Tyfus taczkami handlował. Albo jeździł i to z bransoletkami na ręcach i nogach.
Pozdrawiam
Napisano
Błąd, a w sumie wielbłąd jest od samego początku...

Nie wiem, ilu z Was pamięta jak Woytas dociśnięty przez Ozziego, wydusił z siebie o znalezieniu kotka...

Z tego co wiem, miał z tego powodu duuuże kłopoty- największe w domu, ze strony żony.. Że się siankiem nie podzielił...
Napisano
Nie chwaląc się to ja wkręciłem Wojtasa dla Ozziego gdzie pod Wałbrzychem dla kumpli z Odkrywcy robi za darmo przejażdżki Tygrysem i wie gdzie jest zbiorowa ekipa SS-manów. Zabrał tylko odznaczenia, a broń, klamry, nieśmiertelniki zostawił, bo tego nie zbiera.
Napisano
Yetti , wielebłąd od samego początku. Woytas z Małżowinką , za co mu chwała , się nie podzielił ale z tego co wiem to akurat Ty swoje we walizce , czy tam we skrzynce oczymałeś. A Tyfus co? Miał 5 % uczciwego zysku z każdego kotka co wytarga? Miałłłłłłłłłł . I co? Szantażować mu się zachciało. Że zdjęcia wyciągnie , albo może i jakieś taśmy. Ja tam od dziś z Tyfusem lodów nie kręcę co i innym pod rozwagę przedkładam
Napisano
To Ty dopiero teraz zauważyłeś, dlaczego znikają niektórzy Użytkownicy Forum?

Ci, lżej potraktowani znikają ylko" z O...
Bardziej poszkodowani znikają niemal jak w Trójkącie Bermudzkim... Jest wersja, że jakaś jego część jest w okolicach rozgłośni Ojca Tadeusza...
Napisano
Jacek... ty do mnie więcej telefonem nie dzwoń... masz wystrzelone.

Do matuszki Rassiji też już nie jedziesz, bumagi nie połuczysz i nie dla ciebie putinowskie dutki za wydobyte sprzęty z tankistami z 29 Waffen-Grenadier-Division SS „RONA“ a o klamotach po dywizji SS „Totenkopf” - możesz zapomnieć.

A i Tania i Wala czekają...
Napisano
Tyfus , nie strasz , nie strasz , bo się ....... Po pierwsze primo , jeśli nie zaprzestaniesz ataków na moja osobę to ujawnię Twoje zdjęcia z wagonu sypialnego
Po drugie primo ujawnię kto ukradł parówki z Ostaniej Parówki Hrabiego Barikenta(czy jakoś tak) .
Po trzecie primo posiadam dowody kto nasikał leśniczemu do butów.
Tak ze zastanów się czy warto.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie