Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Spotkanie to będzie w Sadzie wawka wola na Kocjana. Ale tam na bank chlać nie będę z Tobą. I na bank Twoje dowody będzie można o kant d... potłuc. Nie takie dowody Pan Prawnik w tymże przybytku obalał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Ja pierdziu.... Halo! Policja! Proszę przyjechać na forum! Korupcyja się szerzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Tyfus no i po co te alusy rozdajesz? Teraz jest wszysko przeciwko tobie, a jak sie dowiedzą że kasę z tego czerpiesz za dojazd merolem do lasu i że tego niemca żeś go oszukał a on się cieszy jakby mu ktoś w kieszeń napluł..... oskarżenia nie do podważenia.... teraz to się bój, w pirdlu to możesz dostać innego batona :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Moderator konfiturą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 ja do ciebie po dobroci a ty jak Judasz... a kto do kogo wydzwania i nawija:Tyfusku, ty zarazo nieuleczalna, kiedy jedziemy pod Mikołajki opierdzielić TEGO kotka ?"nie dalej jak wczoraj... a teraz i ty przeciwko mnie Brutusie?a chciałem żebyś do bjara zadzwonił, żeby jak zwykle zagrychę kupił... aha i Helga dobrze by było jakby przyszła - dobr(z)e lody robi... i kiełbaski piecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Sory Memory , ale tak to my gadać nie będziemy. Nie odbudujemy relacji na Twoich insynuacjach i pomówieniach oraz chęci większej działki. Układ był prosty i uczciwy , fifty fifty czyli 50% ja , 45% Bjar , reszta Twoja. Nie to nie. Łaski bez. Wyślę zielonego ludzika .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urząd Skarbowy Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Dobry wieczór Państwu. Proszę przygotować druki PIT za zeszłe 5 lat i kopie wydruków z kas fiskalnych. Wszelkie próby uniknięcia kontroli traktować będziemy jako próby oszustwa. Pozdrawiam A. Michalik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 oki... nie to nie.w takim razie zapakuj się na taczkę i zjedź z górki :)pieczonych kiełbasek i lodzików tyż nie będzie.foch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 ale pooooszły konie po betonie ....a człowiek tylko grzecznie spytał...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 No i przez Tyfusa Urząd Skarbowy wlazł mi na grzbiet. A mogło być tak pięknie , miał iść konig w przyszłym tygodniu. A teraz to będzie Tyfus taczkami handlował. Albo jeździł i to z bransoletkami na ręcach i nogach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urząd Skarbowy Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Można wiedzieć co to za taczki i ile ich ma użytkownik Tyfus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Błąd, a w sumie wielbłąd jest od samego początku...Nie wiem, ilu z Was pamięta jak Woytas dociśnięty przez Ozziego, wydusił z siebie o znalezieniu kotka...Z tego co wiem, miał z tego powodu duuuże kłopoty- największe w domu, ze strony żony.. Że się siankiem nie podzielił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Nie chwaląc się to ja wkręciłem Wojtasa dla Ozziego gdzie pod Wałbrzychem dla kumpli z Odkrywcy robi za darmo przejażdżki Tygrysem i wie gdzie jest zbiorowa ekipa SS-manów. Zabrał tylko odznaczenia, a broń, klamry, nieśmiertelniki zostawił, bo tego nie zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 To ja do Boguszowa Gorce jeżdżę jakimś Stugiem a Wy macie Tajgera? i to w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Sonic- z tego co wiem, to Tobie lepiej idzie jazda stRugiem...Ale co tam ja wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Yetti , wielebłąd od samego początku. Woytas z Małżowinką , za co mu chwała , się nie podzielił ale z tego co wiem to akurat Ty swoje we walizce , czy tam we skrzynce oczymałeś. A Tyfus co? Miał 5 % uczciwego zysku z każdego kotka co wytarga? Miałłłłłłłłłł . I co? Szantażować mu się zachciało. Że zdjęcia wyciągnie , albo może i jakieś taśmy. Ja tam od dziś z Tyfusem lodów nie kręcę co i innym pod rozwagę przedkładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 To Ty dopiero teraz zauważyłeś, dlaczego znikają niektórzy Użytkownicy Forum?Ci, lżej potraktowani znikają ylko" z O...Bardziej poszkodowani znikają niemal jak w Trójkącie Bermudzkim... Jest wersja, że jakaś jego część jest w okolicach rozgłośni Ojca Tadeusza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Ale że Ojca Tranzystora wciągneliście w ten proceder......Nie dostąpicie zbawienia . Będziecie się smażyć w ogniu piekielnym a dusze wasze będą jęczeć po wsze czasy. Apagas Satanas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Nie, nie zrozumiałeś mnie...Ale to nic nowego...Pisałem, że w Toruniu można zrobić eksternistyczne kursy- na drwala, na grabarza, na moderatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 ..dyrektora..Woytas kotka?Dyć to same lisy ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Taaaaaaaa , znam takich co jeździli na kursy do Torunia. Na ogół mandat co najmniej 500 od SM lub Police(taka firma pod Szczecinem) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Jacek... ty do mnie więcej telefonem nie dzwoń... masz wystrzelone.Do matuszki Rassiji też już nie jedziesz, bumagi nie połuczysz i nie dla ciebie putinowskie dutki za wydobyte sprzęty z tankistami z 29 Waffen-Grenadier-Division SS „RONA“ a o klamotach po dywizji SS „Totenkopf” - możesz zapomnieć. A i Tania i Wala czekają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 A może tania Wala czeka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Tyfus- a nie mogłeś Jackowi napisać, zgodnie z poprawnością polityczną napisać, że Misza i Iwan czekają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Listopad 2014 Share Napisano 15 Listopad 2014 Tyfus , nie strasz , nie strasz , bo się ....... Po pierwsze primo , jeśli nie zaprzestaniesz ataków na moja osobę to ujawnię Twoje zdjęcia z wagonu sypialnego Po drugie primo ujawnię kto ukradł parówki z Ostaniej Parówki Hrabiego Barikenta(czy jakoś tak) .Po trzecie primo posiadam dowody kto nasikał leśniczemu do butów.Tak ze zastanów się czy warto.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.